Garan pek detaylı bakmadım ama teknik her zaman çalışıyor mu? Yoksa onun da terste bıraktığı oluyor mu?
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Garan pek detaylı bakmadım ama teknik her zaman çalışıyor mu? Yoksa onun da terste bıraktığı oluyor mu?
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Şu garan I iyice çıkarıp, herkes malı BOFA ya yıksa ne güzel olur)))))))))
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Yakalamışlar şort cuları af etmezler.![]()
6 hisse var elde hepsi kırmızı. bankalara yüklendiler..
GARAN_ teknik şahane çalışıyor derken elin çizdiği çizginin üzerinden yürüyerek değil tabiki. nerdeymiş o yoğurdun bolluğu.. hem adamla karşılık al ver yaparak para kazanmak isteyeceğim, hemde adamın çizdiği çizginin üzerinden yürüyeceğim. arkadan her halde yürrüü.. ancak gidersin diyordur![]()
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Mantıklı, yüksek faiz borsada satış getirebilir gibi sanki, bugün niye aldılar anlamadım zaten.
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankaları yukarı sürereken , diğer badem spor tahtalarınıda aşağı veriyorlar.
iki günde 3-4 badem tahtası %4-5 aşağı gelirken bankalar bugun %3-4 yukarda endeks nerede aynı yerinde.
Bugun bankaların günü benim gibi dışarda kaldıysanız seyredeceksiniz![]()
Yer İmleri