Sayfa 23/1001 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Viop XXXII

Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    zerre aşağı şansı yok bu olasılıklarda...görüntü yukarı da olsa 158.500 ler olası...
    Herkes fikrini söyler ama böyle kesin konuşmak kimseye yakışmaz. Noldu?

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    xu100 1550 altına gidiyeeaaaaahhhh. borsa elden gidiyeeaaahhh
    tam sınırda kapatmış.

arkadaşlar piyasanın gücü tükendi. bu o kadar bariz ki. ellerinde para yok. para girişi yok. diğer hisseleri satıp bankalarla endeksi tutmaya çalıştılar o bile yeterli gelmedi.

hele bugün fordda olanlar çok vahim. tabana gitmediği için belki yarın bir tepki gelebilir ama nanay. sabah yazdığım gibi koçun tekerli kağıtları 2021 için acı hatıralar bırakacak. düzgün yerlerden şortlamak hisse taşımaktan daha cazip.

şimdi durumlar böyleyken piyasa tanrıları farklı mı düşünüyordur?

güzel bir gündü. emeği geçenlere teşekkürler.

cümleten iyi akşamlar.
    audentes Fortuna iuvat

yine vade sonu yaklaşıyor. çok uğraştırırlar ama, vade sonu garan 9.00 üstünde kapatır. dolayısıyla korkulan o sert satışlarda gelmez. niye dokuzda, sekiz değil öylemi dokuz altında kapatırsa kurtarmaz çünkü... hadi yumurta tokuşturmak isteyen varsa ben varım. hemde bir daha hiç yazmamak üzere...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    az sonra TCMB faiz kararını açıklayacak
    muhtemel Senaryolar neler olabilir dersiniz ?

1- Beklenti doğrultusunda 100 baz puan artış olursa, döviz baskılanır, borsa 1-2 gün dalgalanır .....
    2- Dün gece FED artış yapmadığı için TCMB 50 baz puan artırırsa döviz durur ama fırsat kollar. Borsa olumlu olabilir ....
    3- Şayet merkez Faiz atışı yapmazsa, döviz yukarı, borsa temkinli yukarı dersek katılırmısınız?.
     Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    zerre aşağı şansı yok bu olasılıklarda...görüntü yukarı da olsa 158.500 ler olası...
     Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Herkes fikrini söyler ama böyle kesin konuşmak kimseye yakışmaz. Noldu?
    yahu sayın CAHO
    ben ne demişim bir bak...sayın rosense olasılıklar vermiş ve onların içinde düşüş namevcut. ben de demişim ki 158.500 ler olası...
    bu kaç oldu yazılarıma saçma sapan eleştiriler yazıyorsun...ben haklı çıkınca ise kayboluyorsun...velev ki bugün yanılsa idim sadece fikrimi beyan etmiş olacaktım...bıktırtıyorsunuz yeminle...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

5.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    evett 7.28-7.30 lar da geldi sayılır bakalım oralarda dolares direnecek mi...
    7.28 lerin tutmasını beklerim...yoksa 7.10 lr müthiş lonk imkanı verecek dolareste...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Mhp genel başkanı Bahçeli bugün baktığımda sağlık durumu iyi görünmüyor.....Bana Eceviti hatırlattı yürüme şekli.....

7.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    7.28 lerin tutmasını beklerim...yoksa 7.10 lr müthiş lonk imkanı verecek dolareste...
    Tebrik ederim dalgacı...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

8. Bir erken seçim havası seziyorum.
    İktidar oylarında erime hızlanmadan seçim yapmak istiyor olabilir.

Son kararı baççeli verir.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Sayfa 23/1001 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •