-
Her gelen haberle kagit asagi gidiyor demekki gelen haberler hep kötü biz iyi zannediyoruz
-
Uzun zamandır yazı yazmamıştım buraya. Biraz fikir paylaşımı olsun istiyorum. Denge holding gerçekten bir holding olma yolunda ilerliyor.
Şirket,
1) Fer Yapı icin 225 milyon + Almanya arsa alımı için 65 milyon
2) Site lojistik icin 21 milyon
3) Metrobil teknoloji icin 45 milyon
Ödeme yaptı. Sirketin su an icin ederi 356 milyona ulaştı. Entaksi ve otomostist alımları henüz gerceklesmedi. Bunun yaninda eski istirak satışları ile alacakları mevcut. Bizim bilmediğimiz baska iştirak alımlari olabilir mi? Bilemeyiz. İşin icine yeni bir oyunca daha dahil oldu. Fer Yapının kurucusu Ramadan Kumova. Simdi sirketin neler yapmak istedigi aşağı yukarı belli oldu. Bir kere inşaat alanında var olmak istiyor. Harfiyat taşımacılığını site lojistik ile yapacak. Bir de yurt dışında arsa alımı ile yurt dışı lojistik merkezleri kurmak istedikleri anlaşılıyor. Bunun yanında çağımızın olmazssa olmazi teknoloji ayağını da eksik etmiyorlar. Neticede ne yaparsanız yapın teknoloji alt yapısı olmadan başarılı olamazsınız. Sirketin hedefleri büyük. Siyaset ayağı ile de devletten ihale kapıları açmak istedikleri anlaşılıyor. Mesela kanal İstanbul, kentsel dönüşüm vs. Bunun yanında devletin desteklediği iş kollarında var olacaklar mesele yurt dışı lojistik merkezi kurulumlarinda. Bunların alt yapi ve üst yapı ayağını da teknoloji şirketi metrobille kuracaklarını düşünüyorum. Bunlar tamamen öngörü kimseyi etkilemek istemem. Yatırım tavsiyesi olamaz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri