bunu biliyorum. ben işin dalgasındayım. reklam ürün tanınıtımı pazar genişlemesi için yapılır. ons altının pazarlaması tanıtımımı olur. Halkbank örnek vermişsiniz bankacılıkta reklam olur. Ama altın üretenin reklamı olmaz altın altındır reklam verilmişse açıkça şirketi kazıklamak demektir.
kastettiğimde bu rezerv çalışmaları çünkü aradaki fark ancak öyle kapanır. eğer 3.5 ton tahmini yapılabiliyorsa demekkki bir iki rezerv açıklaması daha yapılacak. ancak 11.5 tona razıyım yaklaşımınıza katılmıyorum. örneğin ben şirket kasasındaki dövizlerin satılmış olmasına razı değilim. üretim 11 ton dan 8.5 tona düşerken çalışan sayısının %50 artmasına razı değilim. Bu üretim düşüşü sırasında genel yönetim giderlerindeki saçma yükselişe razı değilim. 150 mln dolar yatırım diyip sonra bunun 300 mln dolara çıkarılmasına razı deilim. 500 kişi çalışacak diyip sonra bunun 1000 e çıkarılmasına razı değilim. Hakla açıklık payı düşük artırmayı düşünüyoruz diyen kayyumun. kayyum görevinin hangi kısmına dayyanarak bu açıklamayı yaptığını bilmediğimden bu açıklamasına razı değilim. sonuç olarak ben kayyumdan ve yönetimden razı değilim
kayyum varken 11.5 tona razıyım demek istedim sizde güzel özetlemişiz mevcut durumu iyi yönetilmedigi ortada zaten
uçak satılır kap haber düşmez ,20 milyon tl reklam gideri kime gitti bu paralar ??
5 yıldır konak ile ilgili tek kelime yok aradım sordum 5 yıldır haber yok dedim fizibilete çalışması sürüyormuş
halka açıklık artırmak ben daha çözemedim sermaye artırım yaparak mümkün bunuda aselsan yaptı 2018 yılında genel kurul dan bu artırımın için onay aldı
kıssaca bir önce kayyumdan kurtulmak lazım
Kayyum demek devlet demek. Ve devlet demek, nihayetinde sözü geçen ve kimsenin hesap soramadığı 1-2 kişi demek.
Kayyum giderse ve yerine vf gelirse hiçbir şey değişmez. Hatta artık direkt ne varsa istendiği gibi davranılır.
En kusursuzu, yabancıya satışı. Gözüm arkada kalmaz.
...
Son yarım saatte gene Meryl in müdehalesi ile tablo tam tersine döndü.Olayı iyi takip edenler varsa artık bu kağıdın nasıl bir kağıt olduğunun en güzel örneğini görmüştür işte. işin tuhafı ise o kadar kısa sürede nerden o kadar lotu bulup tabloyu tersine çevirebiliyorlar. ? Yalnız tahtayı kurtarma operasyonumuydu diye soracak olursak muhtemelen tabi bizi kurtarma değil kendi tradelerini kurtarma daha çok..
Buralardan zirvenin kardeşi yeni bir ara trend çıkarmı demiştim. hala aynı görüşteyim, bu kozal ın tarzı değil. Ama sıfır olasılıklıda değil. Bir umut.. Tahta o kadar 2.5 ay oldu galiba bir tek tavan yaptı sadece o da kapanışa doğru bozulmuştu diye hatırlıyorum. Böyle bir tahtadan kurtarıcı ara trend için tavanlar beklemek mucize gibi bir şey..
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
https://youtu.be/P7XPXXTao78 Selçuk beyin analizini izlemenizde fayda var derim,nereye yatırım yaptığınızı daha net görmüş olursunuz.
Yer İmleri