Kapitalist sistemlerde her zaman patronlar güçlü ve sürekli karşıdan birşeyler almaya çalışan bir türlü doymak bilmez bir ruh yapısına sahiptirler.Bunlara malesef sistemde ses çıkarmıyor,çıkaramıyor! Bizimkisi biraz daha acımasız ve doyumsuz.Hissede manipulatif aşikar büyük pres altında aşagı yön devam ediyor.Patronlar bu defa kararlı görünüyorlar.Çok aşağılara da çekemezler hisseyi.Çünki su anda zaten hisse fiyatı iyice düştü.Bıraz daha düşerse leşciler gelir silip süpürür götürürler.Sonra patronda baş edemez onlarla. Patron bunuda çok iyi biliyor.Kurtlar sofrasında olduğumuzu unutmayalım.Tek çaremiz yılmadan sabırla beklemek.Ben uzun sürede olsa öyle yaptım,yapacağım da!
Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

Originally Posted by
Gazmanbaba
Benim zerre güvenim yok bu bist ve patronlara 25 yılıdır hep aynı hep patron odaklı bir sistem ezilen her zaman bireysel yatırımcı. Yönetimde bulunan bağımsız üyeler bike patron odaklı.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Yer İmleri