Sahipleri saygın insanlardır,hiç mi sahip çıkmayı düşünmezler hisseye?çakalın sırtlanın elinde oyuncak olmuş bu y.o. ...![]()
Sahipleri saygın insanlardır,hiç mi sahip çıkmayı düşünmezler hisseye?çakalın sırtlanın elinde oyuncak olmuş bu y.o. ...![]()
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Sırtlan çok çirkin ve pis bir hayvan...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Forum ne icin var
insanlar burda deneyimlerini paylassin diye
bu hisse icin o kadar yazdik okumadan alip sonradan yakınmanın hic bir anlami yok
bu hisse sığ
spekleri dipten 2 ay topluyor sonra yukardan dağıtıyor islem hacimlerini bakarakta anlaya bilirsiniz...
ya zararına satacaksın yada bekleyeceksin,
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet
Pay başı net aktifi 2.11 tl bugün itibariyle ancak hisse 1.49 tl.borsa olmuş 100bin,ben buna kızıyorum yoksa hisse düşer çıkar sorun değil...
Sahipleri ve emrindeki adamları yani spek denilen ********ler sadece hisseyi değil para için bütün değerlerini satabilirler bundan emin olabilirsiniz, bırakın bu hisseyi alıp-satmayı bakmak bile mide bulandırıyor borsadan atılması gereken bir hisse pardon " patron oyuncağı"..
Harbi mal bu hissedeki oyuncu pardon oduncu...
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ek 4680
haydi artık gün senin günün olsun , zamanın geldi...
Yer İmleri