Sayfa 386/1000 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Biri bana mi seslendi
    Yettim gari
    Erkek olarak yaratilmisim
    Hislerim var - ustunum
    Hissederim
    Ben bi erkegim

Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Teorikte öyle ama pratikte kadın yasalar olarak üstün kılınması gerekiyor yani kadının sosyal statüsü yasalar olarak korunmalı ki dengelensin
    sebep.?
    siz neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamak zor gerçekten..
    adalet mı ayrıcalık mı istiyorsunuz.. ?
    a. albayrak türünden adalet mı istiyorsunuz diye soruyu genişleteyim..
    yahu kimse kimseden üstün değildir , herkes ibadeti ölçüsünde üstündür birbirinden (din eksenli)..
    niye ben bana dayatılmaya çalışılan bir kavramı kabul edeyim , covid olayı da bu şekilde işliyor mesela basında..
    yakında covid terörü şeklinde haberler duyarız , erkek terörü diye bir kavram oturtmaya çalışıyorlar ya..
    ERKEK TERÖRÜ
    bak bak kavrama bak..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Alıntı Originally Posted by picky Yazıyı Oku
    Aynen katiliyorum.
    Lise ogrencisi kiz, dusuk not aldığı için öğretmenim beni taciz etti diyor. Kadının beyanı esas alındığı için öğretmen hemen açığa alınıyor. Adamın aile hayatı, kariyeri, herşeyi bitiyor. Yada kızına eve geç geldiği için kızan baba aylarca uzaklaştırma alıyor. Bu kadar basit olmamalı.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hatanız toplumsal bir yanılgıdan kaynaklanıyor. Her insan suçu kanıtlanasıya kadar masumdur. Açığa alınmak kimseyi suçlu yapmaz. Ancak taciz ciddi bir iddadır soruşturulması gerekir.

Kadının beyanın esas olması sorunlu bir konudur. Ancak burada temel motivasyonun bu olduğunu düşünmüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4. erkekler kadın eksperi olunca normal olaylar..
    beygir piyasası sanki.. mal konsepti mevcut kısacası.
    baş örtüsü konusu full erkek.(muhafazakarın)
    bu konu gene full erkek..(muhalefetin)

sertifkası var mı bu işin ? okulu/sınavı filen..
    hala hanımın ruh halini anlayabiliyormuyum diye tereddütlerim var.

beyana easas yasa ve nafaka bu ülkedeki en ince şekilde hazırlanmış aileye karşı döşeli mayındır.

bana göre de..
    kadın-erkek ne fizyolojik, ne de ruhsal olarak eşit/denk değildir..
    bir elmanın iki yarısıdır. farklı amaçlar/hedefler için evrimleşmiştir.

10 gün dağda yaşayamayacak organizmaların
    100 bin+ yıl türü yaşatan doğal süreci beğenmemesi/politize etmesi/çürütmesi
    küstahlığın dibidir.
    cinsel/ruhsal hastalıkları, modernlik olarak dayatmakta abestir.

insan türünde kültürel çöküş süreçleri dışında genele yayılmış cinsi sapkınlık yoktur.
    Son düzenleme : Zaf.Dogu; 21-03-2021 saat: 14:44.

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kadin ustun yaradilmistir dedik, anlayamadi.

Eger onunla catisirsan, kaybedersin deyim, daha anlasilir olsun.

Anayasadaki esitlik ile yaradilista esitlik ayni sey degil.

Sen muhtacsin, o degil.

Acaba?

şiddet olayını çözmek mı istiyorsun..
    sıralı listeyi veriyorum :
    evlenmeden önce en az 2 yıl süreye baglı kontrol gerektiren ve devlet kurumlarından onaylı raporu olanlar evlilik yapabilecektir..
    tüm evlilik akitleri gerçekleşmeden önce taraflar birbirleri ıle sözleşme imzalayacaklardır, anlaşamadıklarını beyan ettikleri takdirde mahkemeye bu sözleşme çerçevesinde boşanmak istediklerini belirtip tek celsede boşanacaklardır..
    bu sözleşmede;
    çocuk velayeti
    nafaka
    mal rejimi
    tazminat
    v.s
    v.s
    olacaktır..
    kadın cinayetini çözmek mı istiyorsun , mahkeme yükünü avukatmış davaymış uğraşmak istemiyor musun , buyur çözüm..
    çözüm böyle olur , yok üstünmüş yok şuymuş buymuş yok cinsel kimlikmiş geçcen o işleri..
    al buyur uygula..
    bak bakalım kadın cinayeti oluyor mu bi daha..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

7.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    sebep.?
    siz neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamak zor gerçekten..
    adalet mı ayrıcalık mı istiyorsunuz.. ?
    a. albayrak türünden adalet mı istiyorsunuz diye soruyu genişleteyim..
    yahu kimse kimseden üstün değildir , herkes ibadeti ölçüsünde üstündür birbirinden (din eksenli)..
    niye ben bana dayatılmaya çalışılan bir kavramı kabul edeyim , covid olayı da bu şekilde işliyor mesela basında..
    yakında covid terörü şeklinde haberler duyarız , erkek terörü diye bir kavram oturtmaya çalışıyorlar ya..
    ERKEK TERÖRÜ
    bak bak kavrama bak..
    Sebep çok basit erkek sosyal statüsünü kullanarak kadının üstünde egemenlik kurabiliyorsa kafasına göre yasalar da kadınları korumalı pozitif olarak ki durum esitlensin aslında sonuç olarak durum yine aynı nokta ya gelecektir sosyal olarak negatif ayrisan kadınları yasalar pozitif yönde esitleyerek noture indirgemeli demek istediğim bu çünkü yasalar önünde herkes eşit olmalı bu yüzden eşit şartlar da yasalarla sağlanmalı

8.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Teorikte öyle ama pratikte kadın yasalar olarak üstün kılınması gerekiyor yani kadının sosyal statüsü yasalar olarak korunmalı ki dengelensin
    Son çalıştığı işyerinde "asgari ücretin iki katı kadar" maaş alan bir kadın,
    boşanma davası sirecinde hem kendisi çalışıp, hem de işsiz olan eşinden nafaka alınca dengelenmiş oluyor muyuz sizce?

Dengelenmediyse böbreğimizi satıp onu da verelim, belki adalet sağlanır.

Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Sayfa 386/1000 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •