2.00 a umarım düşmez de olurda düşerse maliyet düşürmek için alım yapacak varmı?
2.00 a umarım düşmez de olurda düşerse maliyet düşürmek için alım yapacak varmı?
Okumuyormusunuz arkadaş 2 hafta yataya sarmadan alım ya-pil-maz .düşüşü bitirmesi gerek hergün %5 düşen hissede ortalama yapilmaz. Ulan 20 senemizi verdik laf dinleyin.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseyi bugünden itibaren unutma moduna soktum 2.65 maliyetlen...öncekilerden vurgun vurduk bunda çuvalladık...en iyisi biraz beklemek...isdemiri sönmezleri, anelti vs 1 sene bekledik çorbayı içdik,artık bunuda bekleme moduna soktum bir müddet...ytd.
herkes karalar bağlamış hem beddeli yapacak hem 2 nin altına salacak he? o iş biraz zor. daha spk ya başvurulacak ordan cevap gelecek 1 ay kadar spk sürüyor.. sonra daha ellerindekileri daha yukarıdan millete çakacak. oooo beklemeye devam.
TurkBirDev
hee birde mağdur olan arkadaşlar veya mağdur edebiyatı yapanlar. siz 1.50 seviyesinden 8 li rakamları gören bir hisseden ne bekliyordunuzda girdiniz. borsada bir deyim var düşen bıçak tutulmaz. sizler tutup bunu tecrübe ettiniz. buda bir öğrenim şekli biraz acı ama gerçek. bundan sonraki işlemlerinizde daha dikkatli olmanıza yardımcı olur bu deneyiminiz. Borsada fırsatlar bitmez.
şimdi benim şahsi düşüncem düşen bıçak sona erdi buralarda neler yapacak onu izleyeceğim. 3 - 4 maliyetli arkadaşlar buralardan maliyet düşürüp ilk yükselişte kara geçebilir vede kurtulur. sadece sahsi düşüncelerimdir. yatırım tavsiesi olarak algılamayın sakın.
TurkBirDev
Düşen bıçağı yakalamak....
Hele de Galip'in bıçağını...
Boş verin kendi bıçağını kendi yakalasın...
Zaten AVTUR dediğin nedir?...
Yer İmleri