Sayfa 419/682 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. 2.00 a umarım düşmez de olurda düşerse maliyet düşürmek için alım yapacak varmı?

2.  Alıntı Originally Posted by Excas Yazıyı Oku
    2.00 a umarım düşmez de olurda düşerse maliyet düşürmek için alım yapacak varmı?
    Okumuyormusunuz arkadaş 2 hafta yataya sarmadan alım ya-pil-maz .düşüşü bitirmesi gerek hergün %5 düşen hissede ortalama yapilmaz. Ulan 20 senemizi verdik laf dinleyin.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,982
     Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    % 10 zararla veda, bir daha Galibin kağıtlarına bulaşmak yok..
    Bana özelden yaz sana biraz hisse tavsiye sn yargı mensubum...bu zamanda kazanamazsan borsada sonra hiç kazanamazsın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,982
    Hisseyi bugünden itibaren unutma moduna soktum 2.65 maliyetlen...öncekilerden vurgun vurduk bunda çuvalladık...en iyisi biraz beklemek...isdemiri sönmezleri, anelti vs 1 sene bekledik çorbayı içdik,artık bunuda bekleme moduna soktum bir müddet ...ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Okumuyormusunuz arkadaş 2 hafta yataya sarmadan alım ya-pil-maz .düşüşü bitirmesi gerek hergün %5 düşen hissede ortalama yapilmaz. Ulan 20 senemizi verdik laf dinleyin.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkür ler cebi

6. herkes karalar bağlamış hem beddeli yapacak hem 2 nin altına salacak he? o iş biraz zor. daha spk ya başvurulacak ordan cevap gelecek 1 ay kadar spk sürüyor.. sonra daha ellerindekileri daha yukarıdan millete çakacak. oooo beklemeye devam.
    TurkBirDev

7. hee birde mağdur olan arkadaşlar veya mağdur edebiyatı yapanlar. siz 1.50 seviyesinden 8 li rakamları gören bir hisseden ne bekliyordunuzda girdiniz. borsada bir deyim var düşen bıçak tutulmaz. sizler tutup bunu tecrübe ettiniz. buda bir öğrenim şekli biraz acı ama gerçek. bundan sonraki işlemlerinizde daha dikkatli olmanıza yardımcı olur bu deneyiminiz. Borsada fırsatlar bitmez.

şimdi benim şahsi düşüncem düşen bıçak sona erdi buralarda neler yapacak onu izleyeceğim. 3 - 4 maliyetli arkadaşlar buralardan maliyet düşürüp ilk yükselişte kara geçebilir vede kurtulur. sadece sahsi düşüncelerimdir. yatırım tavsiesi olarak algılamayın sakın.
    TurkBirDev

8. Düşen bıçağı yakalamak....
    Hele de Galip'in bıçağını...
    Boş verin kendi bıçağını kendi yakalasın...
    Zaten AVTUR dediğin nedir?...

Sayfa 419/682 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •