Yarın normal düzene dönme ihtimalimiz belirdi.

Yabancılar yine sabahtan garan ve akbankı satacaklardır ancak diğer tahtalardaki etkileri çok azaldı. 2 banka ile yeniden ortamı kızartabilirlermi.? bluumberg yabancılara yine destek olurmu.?

Bugün hacimde yüksek, dün satan yerli bugün iyi almış. tamamen tahmin, yerlimi aldı yabancımı aldı bilmiyorum.

garan ve akbank ı yabancı satsın. Yerli alıcı tarafta olmazsa tabanda dursun öyle. Alıcı çıkmazsa zate tek lot satamadıkları gibi ellerindeki malın değeride düşer. Kendilerine zarar verirler. Eni sonu yükseltmek zorunda kalırlar.

Mart ayında yeni oyuncu girdimi acaba.? Ocakta 200 bin kişi girmişti, Şubatta oyuncu sayısı azalmıştı. Mart.?

Dün gece doviz asya seansında artmadı. Pazar gecesi sabaha kadar dovizi fizan a uçuran Asyalı, dün gece yükseltmedi.? Buda ilginç.

abd tahvil faizi önemini yitirmiş görünüyor. Haftalardır Onu kullanarak ortalığı bayağı bir sallamışlardı. Sallayarak paramı kazandılar yoksa aptallıklarındanmı yaptılar.?

S&P nin 3850 ye inme ihtimali var. Sonra yukarı döner. Tamamen dalga formasyonu ile alakalı, kötü bir durum yok. 3 trilyonluk yeni paketten bahsediyorlar S&P nin ciddi düşmesine imkan yok. Zaten her ay 120 milyar dolar finans ve şirketlere dağıtıyorlar. mokoko ya devam ediyorlar.

Yarın yerli ve yabancı yine kapışacak gibi görünüyor. bluumberg karışmazsa yerli kazanır bence.

BIST son 5 günde %26, bu 5 günün son 2 gününde %15 düştü. Sonra hafif çıktı.

Kafam net değil yazıdan anlaşılmıştır.
ons ve usdtry ye bakacak halim kalmadı. Dün çıkıp sahilde koşmayı düşünüyordum çıkamadım. Bugün dışarı çıktım ama sahile gidip koşamadım, yarın hava düzgün olursa akşama doğru gitmeye çalışayım. Sahilde yürümek, koşmak çok huzur veriyor bana. Şu sahilde heryere çöp atarak pisletenler ve araba ile, motorla yürüyüş yollarına girenlerde olmasa. Bak yine tepem attı arkadaş.

Bol şans.