Sayfa 498/602 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Cümleten iyi akşamlar çelik hocam malum herkes zararda maliyet düşürmeye başlayalımmı kıyıda köşede az biraz nakit mevcut borsa döndü gibi sanki ama siz ve diğer üstatlarımızın fikri daha değerli biz anlamıyoruz pek bu işten... Herkese saygılar diliyorum

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    yeni coin kırılım olmak üzere( xlmtry )YTD
    Ustad kripto para için söyleyebileceğiniz birsey varmi

3. Endeks 200g HO 1280 Üzerinde kalıcılık sağlarsa ayı piyasasına girmiş sayılmayız. İlk drençlerimiz 1410-1430-1440 ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Bu sene içerisinde yıllık listemin ve hedeflerimin arkasındayım ytd bu düşüş on gördüm ama inanmadım sistemin 1621 göstergesi beni yanılttı çok zarardayim ama hisselerimin arkasındayım henüz üçüncü adayız
    bu düşüşde yıllık listeye eklemelerle yola devam hocam hakkınız ödenmez

5. Yarın yapılacak toplantıda maliye bakanının ziraat bankası genel müdürü Hüseyin aydın olacağı söyleniyor. Bu konu hakkında fikriniz nedir kıymetli üstadlar? Yarın önemli bir gün olacak

6.  Alıntı Originally Posted by Quanticode Yazıyı Oku
    Yarın yapılacak toplantıda maliye bakanının ziraat bankası genel müdürü Hüseyin aydın olacağı söyleniyor. Bu konu hakkında fikriniz nedir kıymetli üstadlar? Yarın önemli bir gün olacak
    Yarın bildiğiniz üzere büyük kongre var ve MKYK da Çok büyük süpriz isimler var.. bunların piyasaya olumlu yansıyacağını düşünüyorum şahsi fikrimdir.. ytd

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Dün sabahtan beri forumdaki arkadaşları bilgilendirmek adına edindiğimiz haberleri, bilgileri ve yorumları aktardık. Hep iyi niyetle yaptık. Allah herkesin gönlüne göre versin. Benden bugünlük bu kadar.
    Esma Hanım
    Bu foruma kattıklarınız ortada. Alınıp kırılmayın mal canın yongası tabiriyle forumdaşlar anlık yorum yapabilir. Fakat sizin ve diğer dostların düşüncelerine önem veren bir çok kişi var.. Endeksin Bugün ki hareketinden faydalanmak gerekirdi düşüncesindeyim. Ki siz de bunu görerek herkese yardımcı olmaya çalıştınız.. Allah razı olsun, gönlünüze göre versin inşallah..

8. Hayırlı sabahlar. Allahım size ve sevdiklerinize sağlık ve huzur nasip etsin inşaAllah.
    Naci Ağballa gelen yabancı fonlar özellikle İngiliz fonları ülkeyi terk ediyorlar. Garanda ki lotları bugün satışları tamamlayabilirler.Hükümetın biraz daha muhafazakar çizgiye evrilme sürecine gireceği tahmin ediyorum. Yeni Ekonomi ekibi Katar ve Suud fonları ülkeye getirebilir. Hayırlı olsun. Varlık fonu en azından kendi bünyesindeki şirketlerden geri alım programı uygulaması lazım.
    Daha önce destek olarak yazdığımız seviyeler 1500-1440-1430 artık çok çetin direnç haline geldiler. Bu süreçte kaliteli patronlar ve kaliteli şirketler ön planda olacaklar. Rabbimden kolaylıklar diliyorum.

Sayfa 498/602 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •