garantide ne filimler dönüyor vay anam dizginlemeye çalışıyolar
Originally Posted by Foçabeyi PD/DD=7,27 F/F=117,50 Sermaye: 10milyon TL Özsermaye: 102milyon TL Piyasa değeri: 750milyon TL Dolaşımdaki pay sayısı: 1.680.000 Aslında bunda da yüksek bedelsiz potansiyeli var gibi. Temettu verecegiz diye kap attilar gecen hafta
Originally Posted by Batman üstad bu real emmi bence Ben ikna oldum kendileri has emmimizdir
Allah belani versin itne Allahin koylusu bile sekiz cizdi
Originally Posted by Webster Ben ikna oldum kendileri has emmimizdir kazma sapı bana özelden mesaj atmış. diyor ki rahmetli mezardan kalkıp mesaj atacak Bu benim taklidimdir diye...
Originally Posted by Webster Ben ikna oldum kendileri has emmimizdir hesap sormadın mı ustadım neredeydin bunca zamandır bıraktın gittin demediniz mi?
Originally Posted by Foçabeyi PD/DD=7,27 F/F=117,50 Sermaye: 10milyon TL Özsermaye: 102milyon TL Piyasa değeri: 750milyon TL Dolaşımdaki pay sayısı: 1.680.000 Aslında bunda da yüksek bedelsiz potansiyeli var gibi. itne çok pahalı benden demesi
Originally Posted by Webster Ben ikna oldum kendileri has emmimizdir değil üstad her emmi diyene inanma
Forum Rules
Yer İmleri