Anlamak istemiyorsun ve anlamadikca uslubun degisiyor

Sana anlayacagin Dilden anlatmaya calisayim
Ornek Trabzon a gitmek istiyorsun terminale gittin Yazahaneler olmadigini farzedelim ne yaparsin otobusun onundeki sehir yazisina bakarsin hangisinde trabzon yaziyorsa binersin dogrumudur ? yoksa onune gelen herhangi bir otobusemi binersin ?
bu arkasin soyledigi rakamlarda Otobusun onundeki Sehir ismi oluyor ..
Suan Dusen bir trend var . nerede sonlanicak kim bilebilir ? O yuzden teknik olarak bakanlar dusen trendi kirmasini bekliyor yada asagilara gidecek se donus emaresi ile girmek istiyor .

22.80 leri 2 sefer gordu simdi 22.80 e geldi ve alim yaptik bu demek degildirki 22.80 in altini gormuyecek belki 22.80 den aldiktan sonra bir takim sebebler dogrultusunda daha asagilari gorucek ..
Sana son sorum Sen gumuste Pasif fonlarin satislarini hic gordunmu ? Suraya dikkat PASIF FONLAR

uzun lafin kisasi teknik olarak yazanlara tepki gostermenin anlami yok . arkadas 24.80 rakami yazdi benim goremedigim ne orda diye 20 dakika grafige baktim

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
VIOP ta Gümüş satın o zaman. Nasıl olsa aşağıdan geri kapatacağınıza inanıyorsanız satmanız lazım.

Ben alışamadım bu işlere. Fiziki alıp ekliyorum. Benim bilgimi aşıyor dediğiniz konular.