Siz sık sık "RTA ayağımızdaki pranga" diyorsunuz ya, bence yanılıyorsunuz. İnşallah yanılmam.
Tek endişem, katakulli yapmaları... Ürünleri ucuzdan kendi bağlantılarına verip, parsayı onların götürmesi...
Yoksa ortam RTA'nın ortamı.
Siz sık sık "RTA ayağımızdaki pranga" diyorsunuz ya, bence yanılıyorsunuz. İnşallah yanılmam.
Tek endişem, katakulli yapmaları... Ürünleri ucuzdan kendi bağlantılarına verip, parsayı onların götürmesi...
Yoksa ortam RTA'nın ortamı.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
Ben Rta'dan bir kazancimiz yok diyorum. Zaten hisse miktarimizda az , bu sebeple eldeki mevcut hisselerin satilip finans alanina yonelmemiz gerektigini ifade ediyorum.
Rta bilancosunu incelerseniz faaliyetinden degil, A1 Capital'den kar geliyor.
Tahsisli icin buraya bu kadar para ayrilmasi tamamen anlamsizyatırım tavsiyesi değildir
Bakın, 16 Kasım'daki DMO siparişi daha dün karşılanıyor...
Üretim kapasitesi yetmiyor ki, Malatya'da ilave fabrika kuruyorlar.
Son çeyrekte 24 milyonluk katakulli oldu. Bu daha bir kısmı. Başka katakulliler de var.
Ama her şeye rağmen, Q1/2021'de çok farklı bir hikâye olacak. En azından ben öyle inanıyorum.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
Zaten GLRYH'nin RTA'daki ortaklık payı sadece %8,41. Bir de ICG'nin %17,59'u var. GLRYH'yi bu kadar etkiler. Paylarını arttırmak istiyor olmaları bile bir işarettir.
Sadece A1 Capital ile bir yere kadar gelebilirsiniz. Ama RTA'nın ne getireceği belli olmaz.
Tabii bütün bunlar, şirketin iyi yönetilmesi şartına bağlı. Şimdiye kadar olmayan...
Adamlar Youtube'de yayınladıkları reklam filmlerini bile kendi web sitelerine koymaktan aciz.
Gerçekten çok yetersizler.
Antikor testi, antijen testi geliştirdiler. Web sitelerine bakın... Tek kelam yok.
TOplam Takasta 300 bin lot eksilmis noldu acaba.
Bedelli resmen unutuldu. Biri arasın şu yatırımcı ilişkilerini (bulabilirse, ben aradım A1'in numarasını verdiler) hatırlatsın.![]()
vaka sayisi 30 bine dayanmis , hukumet bu kafa ile giderse nisan ortasi 50 bine dayaniriz.
gunluk test sayisi 220 bine dayanmis
bu arada a1 capital mart hacmi 52 milyar. ay sonu 65 civari oluruz. ilk ceyrekte tarihi hacimlere ulasma teorimiz gerceklesmis olur.
hem a1 hem rta tarafinda ilk ceyrekte ciddi kar beklentimizi devam ettiriyoruz
Son düzenleme : hayek; 25-03-2021 saat: 00:26.
Sn Hayek bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. Son gelen bilançosu iyiydi ancak fiyatlamadı. Bu bilançoda dediğiniz gibi iyi gelebilir bilemiyorum. İyi gelsede fiyatlama konusunda nasıl davranır onuda bilemiyorum. Bu baskı nereye kadar sürer onuda bilmiyorum.
Sadece kendimce tahminde bulunabiliyorum.
1. Örneğin Bedellisi onaylanıp rüchan pazarı açılınca tahtaya olan güvensizliği kullanıp alınmayan veya satılan rüchanları toplayarak yüzde 99 civarında olan açıklığı, mesela yüzde 60-70 lere düşürmeyi amaçlıyor olabilir mi. ? (Belkide daha fazla veya az düşürür onu bilemem, örnek olarak yazdım)
2. Bölünmeyi yüksek fiyattan yapmak istemiyor olabilir mi.? ( daha ucuz toplamak varken) (anladığım kadarıyla millet bezmiş)
3. Bölünme işlemi bitip istediği yüzdessel orana çıktığında, ederine veya nereyi uygun görürlerse oraya getirme ihtimalini nasıl değerlendiriyorsunuz?
aklımdan böyle deli sorular geçiyor., genel yorumunuzu merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Yer İmleri