-
Halka arzlar öncesi bazı kişiler kötüleyici yorum yapmaktaki gayeleri ne ola...kötü yorum yapılan hisselerin geneli katlaya katlaya prim yaptılar. .eskiden deseniz haklısınız halka arzlara pek talep olmazdı ama pandemi sonrası bütün hisselere yatırımcı ilgisi katlanarak devam etti..ytd
-

Originally Posted by
sorp
Halka arzlar öncesi bazı kişiler kötüleyici yorum yapmaktaki gayeleri ne ola...kötü yorum yapılan hisselerin geneli katlaya katlaya prim yaptılar. .eskiden deseniz haklısınız halka arzlara pek talep olmazdı ama pandemi sonrası bütün hisselere yatırımcı ilgisi katlanarak devam etti..ytd
Kesinlikle çok hızlı hareket ediyor. Turk ilaç ne yaptı uçtu arzu ve kervd biraz hızlı olmadı ama yinede güzel yerlerde. Bu hissede lot çok fazla olsada benim beklentim iyi. Talep ettik hayırlısı olsun
-

Originally Posted by
kapkankaan
şte Halka Arza Katılım Sağlayan Aracı Kurumlar
A1 Capital
Ahlatçı Yatırım
AK Yatırım
Alan Yatırım
Alternatif Yatırım
Anadolu Yatırım
Ata Yatırım
Bizim Menkul Değerler
Deniz Yatırım
Dinamik Menkul Değerler
Garanti Yatırım
Gedik Yatırım
Halk Yatırım
ICBC Turkey Yatırım
ING Menkul
InvestAZ Yatırım
İntegral Yatırım
Meksa Yatırım
Osmanlı Yatırım
Oyak Yatırım
Phillip Capital
Piramit Menkul Kıymetler
QNB Finans Yatırım
Strateji Menkul Değerler
Şeker YAtırım
Tacirler Yatırım
Tera Yatırım
Ünlü Menkul Değerler
Yapı Kredi Yatırım
Yatırım Finansman
Ziraat Yatırım
Info yok mu?
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

-
Katılma o zaman. Halka ırz diyorsun para mı kullanıyorlar diyorsun yalan söylüyorsun. Yanıltmayın insanları dövizde veriyorsun teminata aç bak araştır .. insanları yanlış yönlendirme .
-
Likit fonumu teminat gösterdim işlem çok kolay, talep de bulunmayan adam art niyeti yoksa niye burda kötüleyici yazar çok mu hayırsever düşünmek lazım .... ytd
-

Originally Posted by
xhalukx
Info yok mu?
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halk yatırım listede var ama ben sitedede halka arz olarak bir şey göremedim.
Halk yatırımdan işlem yapan varsa bilgi verebilirmi
-

Originally Posted by
aydin65
Likit fonumu teminat gösterdim işlem çok kolay, talep de bulunmayan adam art niyeti yoksa niye burda kötüleyici yazar çok mu hayırsever düşünmek lazım .... ytd
Likit fonu teminat olarak kabul etti ama bozmuş şu an likit fon yok bizim kurum keş kabul etmiş, 😟
-
T1 ve T2 de ki mevcut bakiyeler ile talepde bulundurmuyorlar.. Bu sistem de arzlar nasıl tabana yayılacak?
Y. T. D.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri