Aleykümselam sayın Çelik. Sizin ve tüm arkadaşların Berat kandili mübarek olsun
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aleykümselam sayın Çelik. Sizin ve tüm arkadaşların Berat kandili mübarek olsun
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bebek mamaları 200 lira olmuşken, dolar 8.5dan 6.9a düşerken milim inmeyen fiyatlar, 7.2'den 8.1'e çıkınca saniyesinde zamlanırken, bu fukara milletin vergileri kokain olup milyonluk ciplerde burunlardan çekilirken yüce RABB'imden bize sabır ve kurtuluş yolu göstermesi için gerekli dualarımızı ettik.
Hayırlı kandiller.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Fazla anlam yüklemeyin dünyaya,yarısı şükür,yarısı sabır,yarısı teselli,yarısı kahır...
Kimseyi yargılamayın,herkesin derdi kendine ağır...
Anlaşılmak için de fazla yormayın kendinizi,insanların yarısı samimiyetsiz,yarısı da size sağır...(alıntı)
İyi pazarlar dostlar!
Kibir;
"Göllenmiş at idrarında yüzen saman çöpüne konan sinek, idrar birikintisini derya, saman çöpünü gemi, kendini de kaptan-ı derya sanır."Mevlana
Arkadaşla,endeks için tahminimce yakın zamanda iyi beklenti Kanal istanbul projesinin müjdesi gözüküyor.Direk ve dolaylı olarak olumlu etkilenecek hisseleri izlemek faydalı olabilir.İsimleri daha önce forumda Çelik hocam yazmıştı.YTD.
Buna müjde demek için son dönemde gündemi dikkate almamak gerekir. Yabancı yatırımcı ben yaptım oldu tavrından dolayı bu ülkeden kaçıyor. Yerli desen dövizden çözülmüyor. Böyle bir ortamda hala tepki çeken ve gerekliliği tartışılan bir projeye başlıyorum demek piyasalara rest çekmektir. Ülkedeki gerilim daha da artacaktır. Sermaye belirsizliği ve gerilimi sevmez. Hisse bazlı 2-3 hareket olabilir belki ama borsanın geneline olumsuz yansıyacağını düşünüyorum.
Ytd...
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksin yukarı aşağı hareketlerle bazı kağıtları sırasıyla yukarı çekip en sonunda çökeceğini düşünmeye başladım... Daha evvel seçim senesi borsanın tarihi zirve yapacağını düşünüyordum. Bu fikrimi terk etmek zorunda kaldım. Seçim senesi borsanın 80 dolara düşmesi ihtimali daha belirgin gibi... Olumsuz yorum yazmayı hiç sevmiyorum. Korku pompalayan güruhtan hoşlanmıyorum ama bu seçeneğin daha belirgin olduğunu yazmak zorunda hissettim kendimi. İyi niyetle bu işin başındaki insanlara güvenmeye hep devam ettik lakin görünen köy kılavuz istemez halde. Bu arkadaşlar borsayı aldıkları rakama getirip görevlerini bırakacak gibiler...80 dolara.. Teknikte buna müsait halde..KESİNLİKLE YTD
Yer İmleri