albul25,saydýmda 3 nickli hesabýn var yoksa yanýlýyormuyum ,öyle olabiliyormuymuþ bizde üç hesap açabilirmiymiþiz..Yakýnda tüm illerin plaka numaralarýný kullanýrsýn gibi geldi bana![]()
albul25,saydýmda 3 nickli hesabýn var yoksa yanýlýyormuyum ,öyle olabiliyormuymuþ bizde üç hesap açabilirmiymiþiz..Yakýnda tüm illerin plaka numaralarýný kullanýrsýn gibi geldi bana![]()
Sayýn Wise diðer hesaplarýmý da söylerseniz memnun olurum,ben bilmiyorum da!!Siz gerçekten çok evhamlýsýnýz,Allahýma yemin ederim ki buradaki gerçek yatýrýmcýlardan biriyim.N ekimseyi kandýrmaya ne kimseyi pohpohlamaya ne kabiliyetim nede niyetim var.Geçen yýl oldukça zarar etmiþ bu neden en deðerli varlýðým ailemi kabetmiþim bu iblis yüzünden.Lütfen baþka çatacak adam bulun,bu size ilk ve son uyarým.Herkes gibi caný yanmýþ kah eleþtiriyorum kah ümitleniyorum çünkü baþka yapacak birþey yok.Benim albul72 den baþka bir hesabým yok þuanda.O bahsettiðiniz hesap daha önce kullandýðým hesaptý,þifresini unuttuðum için kullanamýyorum.Ýsterseniz geriye gönük mesajlarýma bakýn bakalým kaçtane albul25 mesajým var.
Niye kýzýyorsun suçlu olan kýzar kendini yerden yere atar bunun örneklerini çok gördük ben sadece nezaketle sordum çok umurumda bile deðilsin istersen 100 adet sahte hesabýn olsun kimin umurunda olur dersen tabiiki site,forum,topik yönetiminin bana ne baþka iþim yok senin içinmi evhamlanacaðým delinin zoruna bak kendini fasülye gibi nimetten sayýyor ilk ve son uyarýsýymýþ sevsinler afili albul72'yi..Þimdi adam gibi,insan gibi gel bana baþýn saðolsun,çok üzüldüm kardeþim,baþýn saðolsun,Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsýn,mekaný cenneti ala olsun,peygamberimizin cennette komþusu olsun cümle geçmiþlerimizle birlikte diyeyim sana ama dediðim gibi hemen afakanlar (hafakanlar) basmýþ gibi celalenme bana bak ben kýzýyormuyum kibarca bir soru sordum hepsi bu ne halin varsa gör dediðim sorunun hisse net yönetimiyle benimle deðil bir dahada sormam..Kýzmayacaðým Siren'ime sözüm var bundan böyle hep gülücük hep gülücük..Ama gerçekten üzüldüm acýný paylaþýyorum kardeþim..Selamlar..
Ya gerçekten hastalýlýsýnz,artýk bu topikte mesaj yazan namerttir,Siz hayatý hep eðlence sanýyorsunuz,Allah hepinize hidayet versin.Sen geçekten hastasýn,psikolojik sorunlarýn var çok belli..Topikte sizin olsun,herkese sataþarak kiþiliðini belli ettin.
Ýþine gelmeyince hemen iftira at karalama yoluna git mesaj yazmýyacakmýþ vah vah çok üzüldüm seni gidi ampul seni albul72 olmazda albul25 olarak yazarsýn yok efendim olmadý albul48 ile sahada yer alýrsýn münafýk seniii hadi þimdi yoluna git ense traþýný görelim benim görevim senin gibilerin avcýlýðýný yapmaktýr yoksa senin giibi zayýf kiþiliklerle ne iþim olur biraz dürüst ve edpli olabilseydin keþke evet 3 hesabým var diyebilseydin ama o yürek yok sende kaçmak daha kolayýna geldi öyle deðilmi çünkü yalancýnýn mumu yatsýya kadar yanarmýþ ama sen daha sabahý dahi göremedin kaçýverdin.. Nerden anladýn psikolojik sorunlarým olduðunu benimlemi mesaiye kalýyorsun akþam sabah..Ben kardeþim diyorum baþ saðlýðý diliyorum dua ediyorum rahmet cennet niyaz temenni ediyorum ailen için sen bana hastasýn diyorsun seninde insanlýk anlayýþýn kapasiten bu kadar..Cevayir amcan gibi sanada güle güle diyorum arayý fazla açma haa yoksa darýlýrýmCevayir amcanýn ardýndan su dökmemiþtim ama senin ardýndan bir maþrapa su döküyorum bir gün olur buralara uðrayasýn diye kýymetini bil...Ben albul25'e soru soruyorum o albul72'den bana cevap veriyor yinede inkar ediyor 3 hesabý ve nicki olmadýðýný söylüyor..Yinede zeytinyað gibi suyun üstüne çýkýp ben haklýyým diyor..ytd..
evet sn seyirciler;
cvhr günü %1.33 deðiþim
ws günü %1.32 deðiþim
Oksjn günü %2.63 deðiþim
yarýn bakalým srn gününde spek neler yapacak,
--------------------------------------------------------
https://www.youtube.com/watch?v=VLnehIlwLGQ
[QUOTE=Siren;5270858]evet sn seyirciler;
cvhr günü %1.33 deðiþim
ws günü %1.32 deðiþim
Oksjn günü %2.63 deðiþim
yarýn bakalým srn gününde spek neler yapacak,
%1.33 deðiþim
%1.32 deðiþim
%2.63 deðiþim
+
-------------------------
%5.28 deðiþim
þimdi bunu alýp olabilecek deðerlerin en yakýnýna yuvarlarsak %5.13 deðiþim deðerini buluruz ki
buradan speðin cok þakacý olduðunu sonucunu çýkarýrsam hatalý mý olur![]()
Yer Ýmleri