Sayfa 516/602 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

  1. Her tepki yükselişinden sonra düştüğü yerler aynı... Genellikle aynı tepeyi birden fazla deneyerek düşmüş... Tekrar aynı şekilde davranmasını beklerim. Yön şayet yukarı olursa çanağı tamamlamasını beklerim.
    Tesadüftür ama çok ilginç... Bu iktidarın ilk haftasında (4 kasım 2002 haftası) endeks 82 dolar kapatmış.. Bana çok ilginç geldi. O yüzden dedim ''endeksi aldıkları gibi mi bırakacaklar acaba?'' diye..

  2.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Daha öncede yazdım.Erken seçim sathına girdik baskın erken seçim mi? yoksa planlı erken seçim mi? Beklentim planlı erken seçim yönünde ve gelecek yıl baharın sonu veya sonbaharın başı gibi.Bu zaman zarfında yürütme çok çalışak ve ekonomideki sıkıntıları bir miktar düzeltme imkanı bulacaktır.Dış siyasette ABD ile var olan sıkıntılar muzakere edilerek ortak bir paydada çözüleceğine inanıyorum.Doğu Akdenizdeki enerji pastasında Ulkemizde masanın içine dahil olacak.Bunuda muzakereler yoluyla yapacaktır.Kısacası batıyla var olan gerginliklerin bir çoğu diyaloğ ve muzakere yoluyla rayına gireceğine inanıyorum.Neden derseniz başka akıllı çözüm yok.Bu pencereden baktığım için önümüzdeki bir kaç ay sıkıntılı olsada ileriki aylarda daha olumlu gelişmeler işığında endeksin yukarı yönlü hareketi devam etmesini bekliyorum.Kendi bireysel düşüncelerim olup kimseyi etkilemek gibi bir niyetim yok.Ve asla YTD.
    Öngörüleriniz temenni gibi,katılıyorum,sadece borsacılar değil,akıllı siyasiler de sizi takip etmeli.
    Vestl,Ozkgy devam..bu arada Sahol,Isctr,Ecılc ekledim.

  3. İnşallah iyimser senaryo çalışıp 320 dolar olsun... Ne 135 ne 80 uğraştırmasın da milletim gülsün biraz.

  4.  Alıntı Originally Posted by balkara Yazıyı Oku
    İnşallah iyimser senaryo çalışıp 320 dolar olsun... Ne 135 ne 80 uğraştırmasın da milletim gülsün biraz.
    2020 rallisinde gülemediyse ve 1580 tepe noktalarından hisselere daldıysa biraz zor güler

  5. Sürekli burada gaz vermeye veya insanları tahrik etmekten başka hiçbir yorumu olmayanlar.Burayı siyaset arenasına çevirmekten vazgeçin! Yatırım yapan insanların morali zaten bozuk.Mesela arkadaş kandil kutlamış ona bile siyaset yapmış.Buna benzer birkaç kişi sürekli siyasi yorum yaparak bozulan moralleri bilerek körüklüyor.

    Siyasi yorum; kendi fikir ve düşüncelerini başkalarına dayatarak yapılmaz!

  6. Hisse bazlı yukarı hareket beklenenlere odaklanalım..

  7. BİST içinde hala ederinin altında işlem gören hisseler var bence..

  8.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Öngörüleriniz temenni gibi,katılıyorum,sadece borsacılar değil,akıllı siyasiler de sizi takip etmeli.
    Vestl,Ozkgy devam..bu arada Sahol,Isctr,Ecılc ekledim.
    Değerli Çiftci dede dostum selam. Yüreğinizin guzelleği satırlara yansıyor. Allah sizden razı olsun. OZKGY bende var. Bu süreçte hisselere haftalıkta 50g MA ya bakılırsa iyi olur. Olası geri dönüşler de bu ortalama önemli destek olacak hisselerde. OZKGY tam bu ortamaya değip geri dönüş yapmış. Bundan sonra bu seviye stop seviyesi olarak takip edeceğim. CEMTS da var bende 15.30 üzerinde kalırsa 16.88 direncini hedefler. İhracat yapan şirketlerden. Bir tane bedelsiz potansiyeli olan bir hisse de olmalı ama pahalı olmayan bir hisse olursa iyi olur. Geçen hafta ki düşüşte ALGYO yu yeniden yanaştık. Qua granit halka 5,6 nisanda açılacak katılmayı düşünüyorum. USAK ın iştiraki galiba USAK ta cuma günü güçlü durdu. YTD.

Sayfa 516/602 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •