Alýntý Originally Posted by albul72 Yazýyý Oku
Ya gerçekten hastalýlýsýnz,artýk bu topikte mesaj yazan namerttir,Siz hayatý hep eðlence sanýyorsunuz,Allah hepinize hidayet versin.Sen geçekten hastasýn,psikolojik sorunlarýn var çok belli..Topikte sizin olsun,herkese sataþarak kiþiliðini belli ettin.
Ýþine gelmeyince hemen iftira at karalama yoluna git mesaj yazmýyacakmýþ vah vah çok üzüldüm seni gidi ampul seni albul72 olmazda albul25 olarak yazarsýn yok efendim olmadý albul48 ile sahada yer alýrsýn münafýk seniii hadi þimdi yoluna git ense traþýný görelim benim görevim senin gibilerin avcýlýðýný yapmaktýr yoksa senin giibi zayýf kiþiliklerle ne iþim olur biraz dürüst ve edpli olabilseydin keþke evet 3 hesabým var diyebilseydin ama o yürek yok sende kaçmak daha kolayýna geldi öyle deðilmi çünkü yalancýnýn mumu yatsýya kadar yanarmýþ ama sen daha sabahý dahi göremedin kaçýverdin.. Nerden anladýn psikolojik sorunlarým olduðunu benimlemi mesaiye kalýyorsun akþam sabah..Ben kardeþim diyorum baþ saðlýðý diliyorum dua ediyorum rahmet cennet niyaz temenni ediyorum ailen için sen bana hastasýn diyorsun seninde insanlýk anlayýþýn kapasiten bu kadar..Cevayir amcan gibi sanada güle güle diyorum arayý fazla açma haa yoksa darýlýrým Cevayir amcanýn ardýndan su dökmemiþtim ama senin ardýndan bir maþrapa su döküyorum bir gün olur buralara uðrayasýn diye kýymetini bil...Ben albul25'e soru soruyorum o albul72'den bana cevap veriyor yinede inkar ediyor 3 hesabý ve nicki olmadýðýný söylüyor..Yinede zeytinyað gibi suyun üstüne çýkýp ben haklýyým diyor..ytd..