Sayfa 726/1040 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
Arama sonucu : 8320 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Iarin resmi websitesi
    Havale :47.595
    kredi karti:48.070
    GAU/TRY 451,628
    Suan kuyumcudan alicak olsam verecegim maximum 454
    TFX de satis fiyati suan 451.84 . TFx den suan bu fiyattan alabilir aldigin miktar yuksek ise 1.5 tl yuksek degilse maximum 3 tl masraf ile bunu fiziki teslim alabilirsin
    3 tl desek 451.84+3=454.84
    e o zaman bu fark neden sonucta her ikiside Iar

https://www.gramaltin.com/100-gr-999-9-iar-gram-altin

N11 de satan firmalardan biriside yarengumus zaten
    Sorun gümüşte sn culpable,altında sıkıntı yok,altın için antalyada kuyumcu bulmam çok kolay.Sorun gümüşte.

2. 08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. Ben altin ve gumus alimlarinda bu siteyi kullaniyorum. Genelde en uygun fiyat bu sitede mevcut oluyor. Bilginize sunarim.

https://www.altungold.com/nakit-fiyatlar/gram-altin/

Yukarida trendyoldan 6800 verilen fiyatta dikkat edilirse mal yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Kuyumcu 600 gram teslimatini yapmis Cuma gunu . Sozumuz soz. Resimlerini istemisti bir arkadas.
    Sabahki fiyattan 1400 gram daha bagliyacagim isteyene onunda resmini atarim
    ama dubai tatili donusu teslim alacagim 12 nisan gibi
    TFX de bulunan sanallar icinde sabah Fiziki teslimat isteyecegim

Fiziki almamin sebebi felaket senaryolari degil altina baglanilan parayi unutmak istemem

Sayın Culpable,

Hayırlı olsun.

Üç farklı rafineri üretimi külçe mamül görüyorum. IAR ve NADİR, LBMA üyesidir ve sertifikaları tüm dünyada geçerlidir. Aşağıda verdiğim linklerden bakabilirsiniz.

https://www.lbma.org.uk/membership/c...ey%22%7D%5D%7D

https://www.lbma.org.uk/good-deliver...ey%22%7D%5D%7D

Ayrıca eğer külçe foto paylaşacaksanız, külçelerdeki seri numaraları gözükmeyecek şekilde paylaşım yapsanız bence iyi olur.
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

Türkiye ekonomisine yönelik ekonomik ve siyasi belirsizlikler , 15 Nisan ' da yapılacak Merkez Bankası PPK toplantısı , 27 - 28 Nisan ' da yapılacak FED toplantısı , ABD tahvil faizlerindeki yükselişler , Türkiye 1Y ve 10Y tahvil faizlerindeki yükselişler , Türkiye CDS ' lerinin yükselmiş olması , Türkiye ekonomisine yönelik belirsizlikler ve sıkıntılar , S400 meselesi , Halkbank davası ve bu davadan çıkacak sonuç , Dolar endeksindeki yükseliş vs. buna benzer sebepler dolar kurundaki yükselişleri olumlu yönde etkiliyor .

Her ne kadar Altın ONS fiyatı yükselme konusunda inat etse de ( sebebi ise ABD tahvil faizlerinin yükselmiş olması ) dolar kurundaki yükselişlerden nasibini alarak gram altın fiyatları yükseliyor ve yükselmeye de devam edecektir .

Gram altın alanlar özellikle 15 Nisan PPK toplantısına dikkat edin . O zamana kadar Dolar kurundaki yükselişin devam edeceğini düşünüyorum . Bundan gram altın fiyatları da nemalanacaktır . Ondan sonra 27-28 Nisan FED toplantısına dikkat edin .

Ahhh Altın ONS fiyatı ahhh sert bir atakla şu 1730 $ direncini bir kırsan sonra devamı bir gelse işte o zaman işte o d*****n kuyruğu koptu demektir . Eeee bunun için ABD tahvil faizlerindeki yükselişlerin son bulup faizlerin gözle görülür bir şekilde düşmesi lazım .

Garibim Gümüş ONS ne yapsın . Altın fiyatları gibi değil ki . 25 $ ana destek noktasının altını gördü . Amaaa tepesi atmaya görsün bir yükselirrr pirrrr yükselir . 1-2 yıllık sabrın mükâfatını 1 haftada verir kerata ...

Kısacası Altın ONS fiyatı üzerindeki baskıya ve yatay harekete rağmen gram altın fiyatlarının yükseleceğini düşünüyorum . Dolar kurundaki yükselişler gram altın fiyatlarına heyecan katıyor .

NOT : Yukarıda yazmış olduklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir . Karar ve tercih sizindir . Sağlıcakla kalınız .

6. Sanal altınlarımın yarısını satıp, GARAN aldım.

Yanlış anlaşılmasın, altının düşeceğini düşünmüyorum. Sadece GARAN usd ve altın bazında çok ucuz kaldığı için bir fırsatla gram altınlarımı çoğaltma ümidiyle bu hareketi yaptım.

Ucuzun ucuzu vardır; kimseye tavsiye değildir.
    Yatırım tavsiyesi değildir! Yanılma ihtimalim her zaman vardır!

7. 1700 altına sarkarsa kötü

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    1700 altına sarkarsa kötü
    Aldım yastığın altına attım üstüne yattım.Klavye ile alanlar düşünsün

Sayfa 726/1040 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz