Şimdi çıkıp açıklama yapıyorlar hacklendik diye. Zamanında siber güvenlik yazılımı alın diyenlere kulak asmamışlar.
Çoğu şirket bu kafada. Maliyet artmasın. Sonuç bu.
Kront'un değerini herkes anlayacak zamanla.
Şimdi çıkıp açıklama yapıyorlar hacklendik diye. Zamanında siber güvenlik yazılımı alın diyenlere kulak asmamışlar.
Çoğu şirket bu kafada. Maliyet artmasın. Sonuç bu.
Kront'un değerini herkes anlayacak zamanla.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Simdi kendi kendime beyin firtinasi yapiyorum, Single Connect -hacklenmeye degil de- bilgilerin calinmasina engel olabilir miydi diye. Tahmin ediyorum, gecen seneye kadar engel olamayabilirdi, ama bu sene sifrelerin yaninda verilerin de maskelenmesi ozelligi gelistirildiginden, sanirim adres ve telefon numaralari ele gecirilemeyebilirdi, aynen yemeksepetinin yaptigi aciklamada sifrelerin maskeli halde ele gecirilmis olmasi gibi. Yani maskeli ele gecirilen sifrenin bir anlami olmadigi gibi, maskeli ele gecirilen verinin de ele gecirilmesi bir anlam ifade etmeyecekti.
Peki, adres ve telefonlar maskelenirse, maskelenmis bilgilerle, sistem eslestirme yapabilir mi? Yani arastirmayi, maskeli anahtar sozcuklerle yapabilir mi? Sonra cikan sonuclari, maskeyi kaldirarak sadece ilgili restorant ve kisilere iletebilir mi..
Ben alani bilmiyorum ama verilerin maskelenmesi gelistirildi denilince sanki bu da mumkunmus gibi geliyor bana..
Alan cok genis ve yeniliklere, gelistirmelere pek acik.
Yatirim tavsiyesi degildir
Yer İmleri