Sayfa 67/124 İlkİlk ... 1757656667686977117 ... SonSon
Arama sonucu : 985 madde; 529 - 536 arası.

Konu: AYES - Ayes Çelik Hasır ve Çit

1.  Alıntı Originally Posted by higgsbosson Yazıyı Oku
    Lotlarımı artırmak için öğleden sonra tavandan alış girdim, lakin nasip olmadı, gerçekleşmedi

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Bakalım 12,55 e hala iştahlı alıcılar varmı kendini belli eder ilerisi içinde bir ışık tutar...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. halil doğan 185.849 adet. hayırlı işler müdür efendi.

3.  Alıntı Originally Posted by Atakan5234 Yazıyı Oku
    halil doğan 185.849 adet. hayırlı işler müdür efendi.
    Beklentiler olumluyken buyursun satsın hissenın önü acılsın hoş ben bu fiyattan hayatta verecegini düşünmüyorum ileriye hazırlık yapıyordur tam da kanal istanbul muhabbetleri dillenmişken...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. Guzel bir obo ya gidiyor gibi tuzakta olabilir ama bir sure bekletecek havasi var. Heralde Altpazarda islem gorse cok farkli fiyatlarda olurdu. Alsak nasil satcaz diye düşünüyorum 10 lira altina gelirse bakmam poip falan alima baslarim heralde hayırlısı bakalim... Ufak bir miktar yatirima degecek bir sirket gibi duruyor. Borsa da islem goren tipe dönüşüm yeni usullerle alakali diye düşünüyorum Jantsa da falan da gördük fiyati cok etkilemedi.

5.  Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Guzel bir obo ya gidiyor gibi tuzakta olabilir ama bir sure bekletecek havasi var. Heralde Altpazarda islem gorse cok farkli fiyatlarda olurdu. Alsak nasil satcaz diye düşünüyorum 10 lira altina gelirse bakmam poip falan alima baslarim heralde hayırlısı bakalim... Ufak bir miktar yatirima degecek bir sirket gibi duruyor. Borsa da islem goren tipe dönüşüm yeni usullerle alakali diye düşünüyorum Jantsa da falan da gördük fiyati cok etkilemedi.
    sayın bidbas.hoş geldiniz.sizi burda yazarken görmekten memnun oldum.ufak bir miktar bende (küçük yatırımcı olarak) ayes'e yatırım yaptım.lütfen fırsat buldukça ayes'te fikirlerinizi paylaşın.çok faydalanıyoruz.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.

6. Millet kanal ist. Duyunca gene saldırıya geçti...

Piyasa öncesi işlem platformunda fiyatını haketmeyen tek hisse... Hak edene kadar bekleyeceğim...sabır acıdır...meyvesi tatlıdır...

Alıntı Originally Posted by pandacijyl Yazıyı Oku
    Piyasa öncesi işlem platformunda fiyatını haketmeyen tek hisse... Hak edene kadar bekleyeceğim...sabır acıdır...meyvesi tatlıdır...
    Kaç lira olması lazım hocam

Sayfa 67/124 İlkİlk ... 1757656667686977117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •