Sayfa 666/1001 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    erdoğan son hamlesi benim için bitti kendi kendini bitirdi...Çok oy kaybetti. .....Onun yaptığı merkez başkanın görev den alma ile de vob da işlem yapmama karı aldım..... iki hisse çok az ile yola devam onlarında arz haberi var...
    Cevapladığınız için teşekkürler.

2. Viop hesabınızda nemalanan parayı yıllıga vurdugunuzda yıllık faiz yüzde kaça denk geliyor su an?

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Naci beyle başlayan değişim süreci kısa sürdü.
    Belirsizlik ve güven bu piyasada önem arz eder.
    Güven kaybolduğunda sabah akşam burada yonca ucuz muhabbeti dönüyor ya , onlar ucuz veya pahalı demeden satar.
    Güven ve hikaye geri gelmeden bankalarda artık pozisyon alacaklarını düşünmüyorum.
    Satıcakları ordino neyse hepsini satacaklar.

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    GARAN_ ölmüş eşek denilsede, piyasayı en azından kokusu rahatsız eder...
    bana göre piyasanın nabzını çok iyi tutan arkadaşlardan birisin...Duygularını karıştırmıyorsun....başarılar....

İbrahim Kahveci borsa uzmanı aynı zamanda ekonomi yazarıydı....
    eskiden iktidarı destekleyen çok söylemi vardı ....ne olduda koyu bir muhalif oldu....bir türlü çözemedim....

6. En temizi heralde garan short / xbank long
    Garan kafayı kaldırırsa diğerleri daha önden gider.heralde

YTD

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    İbrahim Kahveci borsa uzmanı aynı zamanda ekonomi yazarıydı....
    eskiden iktidarı destekleyen çok söylemi vardı ....ne olduda koyu bir muhalif oldu....bir türlü çözemedim....
    kafana takma.. onlar yannış biliyor, ekonomi çoğğ eyi.. yıllardır süper..borç yok. rezervlerimiz harika.. keyfiyet yok.. kıskanılan ve şahlanan bir ekonomi.. yolsuzluk yok.. adalet tam hakkıyla işliyor filan..şatafat yok.. itibardan tasarruf olmaz ayrıca..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Naci beyle başlayan değişim süreci kısa sürdü.
    Belirsizlik ve güven bu piyasada önem arz eder.
    Güven kaybolduğunda sabah akşam burada yonca ucuz muhabbeti dönüyor ya , onlar ucuz veya pahalı demeden satar.
    Güven ve hikaye geri gelmeden bankalarda artık pozisyon alacaklarını düşünmüyorum.
    Satıcakları ordino neyse hepsini satacaklar.
    Aynen robotlar çalışmaya devam edecek ordino bitene kadar tmm onu anladık da bizim badem tayfası da satışa geçecek daha bide işin o yüzü var sanayi hisseleri tamamen badem de birde onlar döşemeye başlar ise işte o zaman işler çığırından çıkar.

Sayfa 666/1001 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •