Sayfa 620/1000 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Sağlık bakanı : Hedefimiz Haziran ayının sonuna kadar nüfusun büyük kısmını aşılamaktır

Sağlık Bakanı : İngiltere mutasyonu Türkiye’nin 81 ilinde görüldü 180.448 örnekte tespit edildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by blackman Yazıyı Oku
    siz girişimci olsanız sermayeniz olsa böyle bir ülkeye yatırım yapamısınız kanun tanımam insan hakkı tanımam haram nedir bilmem diyenlerin ülkesinde hiç bir bitki yetişmez bunlar kendilerine türk milliyetçisiyiz diyorlar mustafa kemal ATATÜRK ün heykelleri kırılıp yerlerde sürüklenirken ormanlara atılırken şahsına ve yakınlarına küfredilirken bunlar nerdeydi niye sokaklara dökülmediler türk tarihini türküz diyorlar arap ağzı yapıyorlar arap ağzıyla konuşuyorlar hdp nin kapatmasında niye bu kadar acele ediyorlar milleti silivriye doldurup 2 yıl mahkemeye çıkarmayan bu siyasal islamcılar değilmiydi hdp yi savunmak gibi bir amacımız olamaz elbette pkk çakalları cezasını çekmeli temizlenmeli istanbul seçimlerinde gidip yardım isteyenlerde bunlar değilmiydi bizmi yanlış biliyoruz ben türkiyenin çok ağır bir ekonomik kriz yaşamasını istiyorum sokağın zihni hafıası bunun acısını çok ağır yaşamalıki bir daha bu siyasal islamcıları başımıza bela edip ülkemizin ekonomisini çökertmesinler

Altına imza atarım

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık bakanı : Hedefimiz Haziran ayının sonuna kadar nüfusun büyük kısmını aşılamaktır

Sağlık Bakanı : İngiltere mutasyonu Türkiye’nin 81 ilinde görüldü 180.448 örnekte tespit edildi
    Önce bir gereken aşıyı temin et, gerisini sonra düşünürüz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,145
    Aşı vardı da yapmadık mı..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ve Erdoğan dört günlük Bakan belirleme kampına girdi

https://odatv4.com/ve-erdogan-dort-g...-31032105.html
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Lojistik altyapı kurmadan
    Aşıyı getirsen ne işe yarar.!!
    -70-80 derece altına düşünce faydasından çok zararı olur.!!
    Aynı tezgah altı rakı etkisi yapar.!!
    Taşlı köye.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Benim en çok üzüldüğüm hali hazırda aşı vurulanların ülkemizde geliştirilen eşsiz aşıyı vurulamaması oldu. Bence bekleseler olurdu. Sonuçta şunun şurasında kaç ay kaldı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Asinin yayılım hızı ile alakası yok ki.hatta hastalığa yakalanmayi da onleyemeyebilir.asi asıl olarak hastalığın hafif geçmesini sağladığı için çok önemli.zaten hala nüfusun yuzde önü falan asılı.su anda dolaşan mutant virüs ve çok hızlı yayılıyor.
    Aşının amacı bariyer oluşturup toplum bağışıklığını sağlamak değil miydi. Virüsün yaylımını durdumayacakmıydı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 620/1000 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •