Sayfa 71/1312 İlkİlk ... 21616970717273811211715711071 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 561 - 568 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. Baktığınız bölgede aradığınız ev fiyatları nedir ?
     Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Hadi onuda geçtim öyle terbiyesiz biriymiş ki çıkmazsam beni çalıştığım kurumun genel müdürlüğüne şikayet etmekle tehdit etti. Alsın evini gözüne soksun diyeceğim de ev bulamıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    Baktığınız bölgede aradığınız ev fiyatları nedir ?
    Oturduğum yer oldukça talep gören oturmuş bir site. Satılık ya da kiralık daire sayısı çok kısıtlı. Geçen seneye kadar kiralıklar 2.000-2.500 bandinda iken şimdi 3.750-4.000 isteniyor. 650 bin TL elimde nakit var. Geçen seneye kadar bu fiyata kredisiz ev alabiliyordum. Burada hata biraz da benden kaynaklı alım için çok bekledim ama alternatifler de çok kısıtlıydı. Satiliklar için en son 900 bin civarı bir fiyat isteniyordu. Güzel bir ev bulsam 300 bin kredi ile 10 sene vadede öderim diye düşünüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Oturduğum yer oldukça talep gören oturmuş bir site. Satılık ya da kiralık daire sayısı çok kısıtlı. Geçen seneye kadar kiralıklar 2.000-2.500 bandinda iken şimdi 3.750-4.000 isteniyor. 650 bin TL elimde nakit var. Geçen seneye kadar bu fiyata kredisiz ev alabiliyordum. Burada hata biraz da benden kaynaklı alım için çok bekledim ama alternatifler de çok kısıtlıydı. Satiliklar için en son 900 bin civarı bir fiyat isteniyordu. Güzel bir ev bulsam 300 bin kredi ile 10 sene vadede öderim diye düşünüyorum.
    Yazinızda ki en onemli nokta * güzel bir ev bulursam ** kismi...
    O evi, size uygun fiyata bulamayacaginiz kesin...
    Neden derseniz, 1bucuk sene once 450 ye ev alip ödemeye baslayan arkadasim şuan ev 800 900 oldu diyor... Söylediginiz güzel ev icin sizinde 1200k bandina cikmaniz gerekiyor.. yok oyle uygun fiyata guzel ev bulmak. Faiz inisini beklerseniz bu sefer 1500k olacak o guzel eviniz. Elinizi cabuk tutun... şimdi alin. Faiz indiginde siz enaz 1500k ya satiliga cikarin

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Farklı bir yerden de ev bakabilirsiniz
    Bu şekilde eliniz biraz daha güçlenir

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ben size güzel bir ev buldum hemide sadece 260,000TL

AMERİKADA BU EV EŞYALAR İLE BİRLİKTE SADECE 260 BİN
    https://www.youtube.com/watch?v=WNq9hEWL7Ns
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

11. dakikada "size ait" dediği bahçenin arazisi tr'de bir çok ilde 260 bin dolardan fazla.

Türkiye'de 260 bin dolar kazanmak USA'dakinin 5-6 katı zor.

Sonuç:

90 IQ dan fazlasına sahip her insanın 5 saniye içerisinde çıkaracağı sonuçtur.

Her millet layığıyla yönetilir.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

7. Amerika nüfus m2 oranlarını ülkemizle kıyaslandığında bizim ülkemiz 3 katı civarı daha yoğun bir ülke.
    Ayrıca nüfus ülkemizde belli bölgelere sıkışmış durumda.
    Örneğin, 10 dönüm tarla Marmarada 500k ise, doğu veya iç Anadolu da 200k olabiliyor
    Karasu gibi bir bölgede forumda paylaşılmıştı, 150bine ev var.
    Ülkemizde sorun nüfus ve gelir homojen bir şekilde dağılmış değil

Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    11. dakikada "size ait" dediği bahçenin arazisi tr'de bir çok ilde 260 bin dolardan fazla.

Türkiye'de 260 bin dolar kazanmak USA'dakinin 5-6 katı zor.

Sonuç:

90 IQ dan fazlasına sahip her insanın 5 saniye içerisinde çıkaracağı sonuçtur.

Her millet layığıyla yönetilir.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

8. Maketten ev satıp evleri teslim etmeyen müteahhide 316 yıl ceza verilmiş. Ama binlerce kişi paralarını geri alabildi mi?
    https://www.youtube.com/watch?v=1EtUtyh0SSE
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 71/1312 İlkİlk ... 21616970717273811211715711071 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •