vayy beee
rüyamda görsem inanamazdım
Bjk ve Gs nin aynı anda yenileceğini
Beşiktaş yenildi , vasat bir oyunla
Galatasaray yenildi, müthiş bir kötü oyunla
Trabzonspor berabere kaldı
tüm takımlar Altın tepsiyi götürdü
Fenerbahçe nin önüne koydu
Fenerbahçe yenerse yarın
resmen diğer takımlar Fenerbahçeye 9-10 puanlık bir haftasonu
hediye etti
Bjk bir de hafta içi çok zor Alanya maçı var
vayy beee cidden rüyamda görsem inanamazdım
Bjk ve Gs nin aynı anda yenileceğini
böğün akpli biri ile konuştum amerikalı ajanlar ve ingiliz ajanlar doviz burolarından dolar topluyorlarmış dolar da o nedenle yükseliyormuş
karakeko ahah
Sergen FB maçında ki cömertliğini bu haftada Neciple devam ettirdi, Sergeni severim futbol yeteneği nedeniyle bir sempatim hep vardır, ama At yarışından, yetenek sisinizde jüriliğe, oradan dizi de oyunculuğa, o takımdan bu takıma nihayetinde Bjk ye hep ön plan...
bu bir sistem adamlığımıdır nedir? ve 2 hafta da altın tepside sunulan puanlar, 2 FB maçından+3 buradan 5 puan yapıyor,...
FB maçında 1-0 koruyabilsek o hafta, bu hafta 3 puan alsak bu hafta,
ama Sergen maça top geçer adam geçmez Neciple başlıyor, FB maçında adım atamayacak hale gelen Gezzalı fazladan 15 dk sahada tuttu, oysa her maçta bilemedin 70 te 75 te oyundan alırdı,..
FB ve Koç onca masrafla bu sene oldu oldu olmadı ??? Sergen bir çaresini bulacak duruyor
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
iki hafta once Rizespor macinda kendi kalesine 2 gol atan Galatasaray kulubu yenilgiden hakemi sorumlu tutunca gulmekten catlamistim.. Hala o aciklamalari hatirlayinca guluyorum.
Bu ulkede oz elestiri kulturu bitmis. Sag ayagimiz sol atagimiza takilip Kendi kendimize dussek yine suclayacak birini buluruz.
dolar ilk işlemler sakin...cuma gecesi kapanış seviyelerinde...ama önemli olan sabah nerede olduğu tabii...piyasa açısından normalde sıfır önemi olmalı bu bildiri işinin...ama bakalım nasıl fiyatlanacak...
https://www.xe.com/currencyconverter...rom=USD&To=TRY
Yer İmleri