Sayfa 228/330 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Ayın 9 unda genel kurul var. Çaycı hesap verecek.
    Ellerin sağlam olması lazım.
    Bakalım yönetime kimler girecek.
    Kavga büyüyor yani.....

Sizi de dahil ettirelim Melih Bey,

Var mı burada vekalet verecek olanlar ses verin

Bende varım diyenler el✋ kaldırsın

2. merhaba arkadaşlar ortaklar herkes mutlu Yolumuz açık kısmetse çok güzel günler var önümüzde Belki bu yılın flaş kağıdı bu olur kimbilir Görüntü öyle Ayrıca niye kavga olsunki burda çok değerli arkadaşlar var biliyorum Ben sn Çaycı"ya çok teşekkür ediyorum Ayrıca Sevgür beye de çok teşekkür ederim Görüntü şu ki yeni keşfedilen kağıdımız bayağı dikkat çekmeye başladı Yakında satıcı bulamıyacaklar Güzel günlerde görüşmek üzere sevgiler

3.  Alıntı Originally Posted by surungen Yazıyı Oku
    merhaba arkadaşlar ortaklar herkes mutlu Yolumuz açık kısmetse çok güzel günler var önümüzde Belki bu yılın flaş kağıdı bu olur kimbilir Görüntü öyle Ayrıca niye kavga olsunki burda çok değerli arkadaşlar var biliyorum Ben sn Çaycı"ya çok teşekkür ediyorum Ayrıca Sevgür beye de çok teşekkür ederim Görüntü şu ki yeni keşfedilen kağıdımız bayağı dikkat çekmeye başladı Yakında satıcı bulamıyacaklar Güzel günlerde görüşmek üzere sevgiler
    kavga sadece tahtada var. Forum da dostluk ve mutluluk var. Bugünkü alışlar 13.15 de çok yüksek miktarda tek basamakta gerçekleşen alımın devamı gibi ve iştahlı bir alıcı var ortada elini bugün gösterdi, artık açık oynayacak belli ki, şimdiye kadar satan hep yanıldı bende kısmen sattığım için kısmen yanıldım diyebiliriz. Bütün ortaklara bol kazançlar, ayaklarımız biraz yerden kesildi, dikkatli uçuşlar dilerim

4.  Alıntı Originally Posted by surungen Yazıyı Oku
    merhaba arkadaşlar ortaklar herkes mutlu Yolumuz açık kısmetse çok güzel günler var önümüzde Belki bu yılın flaş kağıdı bu olur kimbilir Görüntü öyle Ayrıca niye kavga olsunki burda çok değerli arkadaşlar var biliyorum Ben sn Çaycı"ya çok teşekkür ediyorum Ayrıca Sevgür beye de çok teşekkür ederim Görüntü şu ki yeni keşfedilen kağıdımız bayağı dikkat çekmeye başladı Yakında satıcı bulamıyacaklar Güzel günlerde görüşmek üzere sevgiler
    Çaycının tüm baskılarına rağmen kağıdı tutamayacağını söylemiştik, 40 yıldır canımızı çıkardı kanımızı emdi. Eh yeter gayli.
    Bu işler çaycının iyiliğinden değil. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Cuma günü genel kurulda çaycı titreyecek.
    Kimin malını kime peşkeş çekiyor göreceğiz.
    Arkadaşımızın iki msg var ikisi de çaycıya övgü. Çaycı buralarda bile medet arayacak noktada...
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

5. arpacı arkadaşım bu şirkrt tesadüf burda deyil bugünkü duruşuda Ayrıca ben kimsenin adamı deyilim daha öncede belirttim Sevdiğim senetlerden biride budur belkide en sevdiğim hisse Sevmediğim hissede bırak konuşmayı bigün dahi durmam enerjimi tüketmem Doğru yerde olduğumiçin çok rahatım Zannederim büyük çoğunluk benim gibi düşünüyodur
     Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Çaycının tüm baskılarına rağmen kağıdı tutamayacağını söylemiştik, 40 yıldır canımızı çıkardı kanımızı emdi. Eh yeter gayli.
    Bu işler çaycının iyiliğinden değil. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Cuma günü genel kurulda çaycı titreyecek.
    Arkadaşımızın iki msg var ikisi de çaycıya övgü. Çaycı buralarda bile medet arayacak noktada...

6. Merhaba Hacı bey

Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Günaydın Hacı bey. Allah kabul etsin. Genel kurullar öncesi Çaycı adına genel kurula katılmamız veya telefonda vekalet vermemiz ricası olurdu. Dikkatimi çeken olay artık aranmıyoruz. Demek ki Sayın Çaycı gerekli gücü toplamış. Saygılar ve hayırlı işler bol hayırlı kazançlar.

7.  Alıntı Originally Posted by dostum2 Yazıyı Oku
    Günaydın Hacı bey. Allah kabul etsin. Genel kurullar öncesi Çaycı adına genel kurula katılmamız veya telefonda vekalet vermemiz ricası olurdu. Dikkatimi çeken olay artık aranmıyoruz. Demek ki Sayın Çaycı gerekli gücü toplamış. Saygılar ve hayırlı işler bol hayırlı kazançlar.
    Çaycı ayağımıza adam gönderip vekalet aldığı çok olmuştur. Biz de veriyorduk Ehven-i şer diye.
    Evet artık küçüklerden vekalet ihtiyacı yok. Malı götürdü.
    Iki gün sonra bakalım neler anlatacak.

Say'ın surungen
    bizler fire versek de kırk Yıldır buradayız. Bazı arkadaşlarımızı yıldıra yıldıra elindeki malı Aldı, bizide baskılaya baskılıya elimizdeki malı azalttı ama yine de buradayız. Illa başına birinin vurması gerekiyormuş. Vurdular işte. Yıllarca piyasa değerini 50/100 milyon dolarda tutu. Bizleri bezdirdi Malı topladı şimdi Haklarımızı helal etmiyoruz.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

8. bu kağıdın sürücsü çok inatçı kaçak güreşirdi 2, 3 gündür çok sert hareketler yapıyor küçük bir beklenti için bu hareketi yapmaz diye düşünüyorum beni tuzağa düşürdü beni tokatladı yatırımcısını sabırtaşı yaptı sattıklarımı geri aldım bir süre seyirci kalmak istiyorum bakalım sert hareketlerin nedeni neymiş tahtayı çok ısıttı yazdıklarım kişiye özeldir..

Sayfa 228/330 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •