Sayfa 110/1002 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 873 - 880 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    TCD affedersiniz altına kaçırmış gibi.
    160 TL zararım var kardan.
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TCD
    bir muddet sonra anlayacaksin ya bu fon senin icin degil ya da uzun vadeli bakmalisin. bu fon +7 de vermis -10 da vermis!
    o yuzden git baska islerle ugras gunluk kontrol etme. ama buni bilki bu yil gecen yil gibi olmayacaktir asla
    Canlar gider heyyyy

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    öyle görünüyor ki bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Naci bey enflasyondaki yükselişi gördüğünden elindeki tek çare olan faiz silahıyla doları durdurup enflasyonu da kontrol altına alacaktı. daha da önemlisi liyakatıyla ve rasyonel duruşuyla piyasalara güven vermeyi başarmıştı. ama bu güven, bir daha kolay kolay gelmemek üzere gitti, bitti. şimdi piyasacılar haklı olarak madem faiz düşmeyecekti, o zaman başkan neden bir gecede alındı diyorlar ve bu ve benzeri sorular da maalesef cevapsız kalıyor. resmi enflasyonumuz dahi 7,20 civarı dolara göre yüzde 17'ye dayandı ki biz kendi bacaklarımıza yeni kurşunlar sıkarak yüzde on daha fakirleşiverdik. işin dıramatik tarafı da faizler insin dedikçe sadece faizi değil, dolar ve enflasyonu da yyükselttik. bu ortamda da az da olsa hsyf bulundurup para kazanmayı umuyoruz. ne hale gelmişiz yarabbi. merkez değişikliği olduğunda herkesin üzerinde durduğu bir cümle vardı. bundan sonra hiç bir şey, eskisi gibi olmayacak. bu son cümle, zaten her şeyi anlatmaya yetiyor. Allah yar ve yardımcımız olsun. çoluk çocuğumuza acısın. amin...
    oncelerde burada yazmistim yinede diyorum 2021 yili 1200 civari 1500 civari trade yili. yani fonu simdi alan belki 6 ay sonra alanla bir yerde ola bilir.
    uretim az olan bir orta dogu ulkesinde dolar yukselecek enflasyon yukselip faizleri yuksedip dolari indirecekler ve yeniden kendiler alip faizi indirip, dolar zirveni gecip yine ayni gun ayni hikaye olacaktir.
    Canlar gider heyyyy

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    öyle görünüyor ki bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Naci bey enflasyondaki yükselişi gördüğünden elindeki tek çare olan faiz silahıyla doları durdurup enflasyonu da kontrol altına alacaktı. daha da önemlisi liyakatıyla ve rasyonel duruşuyla piyasalara güven vermeyi başarmıştı. ama bu güven, bir daha kolay kolay gelmemek üzere gitti, bitti. şimdi piyasacılar haklı olarak madem faiz düşmeyecekti, o zaman başkan neden bir gecede alındı diyorlar ve bu ve benzeri sorular da maalesef cevapsız kalıyor. resmi enflasyonumuz dahi 7,20 civarı dolara göre yüzde 17'ye dayandı ki biz kendi bacaklarımıza yeni kurşunlar sıkarak yüzde on daha fakirleşiverdik. işin dıramatik tarafı da faizler insin dedikçe sadece faizi değil, dolar ve enflasyonu da yyükselttik. bu ortamda da az da olsa hsyf bulundurup para kazanmayı umuyoruz. ne hale gelmişiz yarabbi. merkez değişikliği olduğunda herkesin üzerinde durduğu bir cümle vardı. bundan sonra hiç bir şey, eskisi gibi olmayacak. bu son cümle, zaten her şeyi anlatmaya yetiyor. Allah yar ve yardımcımız olsun. çoluk çocuğumuza acısın. amin...
    Dostum çok iyi yazmışsın.
    Eski başkanın kabahati neydi ben anlamadım.
    Amca işini yapan sakin bir tipe benziyordu.
    Biraz yaşlıydı ama olsun ben başkan olacak değilim ya...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    oncelerde burada yazmistim yinede diyorum 2021 yili 1200 civari 1500 civari trade yili. yani fonu simdi alan belki 6 ay sonra alanla bir yerde ola bilir.
    uretim az olan bir orta dogu ulkesinde dolar yukselecek enflasyon yukselip faizleri yuksedip dolari indirecekler ve yeniden kendiler alip faizi indirip, dolar zirveni gecip yine ayni gun ayni hikaye olacaktir.
    Tulumba gibi bir şey yani...
    Çıkar, indir piyasadan topla, tekrar çıkar sat, indir topla...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    TCD affedersiniz altına kaçırmış gibi.
    160 TL zararım var kardan.
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TCD

Selamlar,

Bu topiğe iki satır bir şeyler okumaya geliyorum ancak ve maalesef spama boğmuşsunuz ortalığı.

Kimseye ne yazacağını söylemek bana düşmez ancak, bu kadar çok yazacaksanız kendinize ayrı bir topik açın lütfen.

Burayı tollemenin ne size ne de bir başkasına faydası yok.

İyi günler.

6.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Nida dostum 24 Nisan'da ermeniler hakkında açıklama varmış.
    ABD'de...
    Ondan haberim yoktu dostum. Halkbank davasından bir ceza ve üstüne ABD Ermeni Soykırımını tanıyorum derse ve arkasından Fransa ve birkaç Avrupa ülkesinden de benzer kabuller gelirse vay halimize. Bir de oradan tazminat ödemeye mahkum edilirsek cümleten geçmiş olsun. Türkiye'nin işi gerçekten çok ama çok zor...

7. Arkadaşlar tefas ta işlem gören fonların (mesela benden eşimin yatırım hesabına) VİRMAN yapılması mümkün mü?Deneyimi ve bilgisi olan cevap verebilirse memnun olurum.

8.  Alıntı Originally Posted by oskywalker Yazıyı Oku
    Selamlar,

Bu topiğe iki satır bir şeyler okumaya geliyorum ancak ve maalesef spama boğmuşsunuz ortalığı.

Kimseye ne yazacağını söylemek bana düşmez ancak, bu kadar çok yazacaksanız kendinize ayrı bir topik açın lütfen.

Burayı tollemenin ne size ne de bir başkasına faydası yok.

İyi günler.
    Size katılıyorum ne yazıkki. Sürekli yazmak zorunda değiliz. Okumak da iyidir. Tıpkı dinlemenin bir erdem olduğu gibi.

Sayfa 110/1002 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •