Originally Posted by
hayrani
öyle görünüyor ki bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Naci bey enflasyondaki yükselişi gördüğünden elindeki tek çare olan faiz silahıyla doları durdurup enflasyonu da kontrol altına alacaktı. daha da önemlisi liyakatıyla ve rasyonel duruşuyla piyasalara güven vermeyi başarmıştı. ama bu güven, bir daha kolay kolay gelmemek üzere gitti, bitti. şimdi piyasacılar haklı olarak madem faiz düşmeyecekti, o zaman başkan neden bir gecede alındı diyorlar ve bu ve benzeri sorular da maalesef cevapsız kalıyor. resmi enflasyonumuz dahi 7,20 civarı dolara göre yüzde 17'ye dayandı ki biz kendi bacaklarımıza yeni kurşunlar sıkarak yüzde on daha fakirleşiverdik. işin dıramatik tarafı da faizler insin dedikçe sadece faizi değil, dolar ve enflasyonu da yyükselttik. bu ortamda da az da olsa hsyf bulundurup para kazanmayı umuyoruz. ne hale gelmişiz yarabbi. merkez değişikliği olduğunda herkesin üzerinde durduğu bir cümle vardı. bundan sonra hiç bir şey, eskisi gibi olmayacak. bu son cümle, zaten her şeyi anlatmaya yetiyor. Allah yar ve yardımcımız olsun. çoluk çocuğumuza acısın. amin...
Dostum çok iyi yazmışsın.
Eski başkanın kabahati neydi ben anlamadım.
Amca işini yapan sakin bir tipe benziyordu.
Biraz yaşlıydı ama olsun ben başkan olacak değilim ya...
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Yer İmleri