Originally Posted by
Dandanakan
Selim paranın gözüne vurdu herhal Ceoem beyaz atlım sesi çıkmıyor

Adımız çıkmış dokuza inmez sekize, bi parmak attım emme benimle ilintili değildi durum. Başka kaynaklardan kaynaklandı 

Originally Posted by
MR&MRS
yönetime sitem etmiş komtanın orada
her hal tatile yolladılar
bir kaç aklet donda ona götürmek gerekiyor herhal

Abi nasıl bi fantazi dünyan var. İnsan 2 paket sigara götürelim der bari

Originally Posted by
selimtogrul
Merhaba sevgili koçari abim,
Konu burada bu başlıkta başladı ise halimizi burada ifade etmek elzem oldu. Başlığının formatına uygun mu dersen. O kadar iltimas geçersin diye düşündüm.
Dm de dediğin gibi cezalı olsam yazamaman gerek.
Zaten Sevgili Medwig te o kadar sığ bir insan değil. Zaten ne demek istediğimi o da anladı ama haklı olarak, forum otoritesi olarak yani tepkisini vermesi de gayet doğal...
Aslında O 'nunda benim ne demek istediğimi anladığını düşünüyor, ve haklı olarak güzel Türkçemizi kıvrak bir şekilde kullanan benimde bir tık ayıp ettiğim konusunda hak veriyorum. Haklısınız Medwig, aslında ben bir durum tesbiti yapmıştım, bir tık daha naif kelime bulabilir miydim?
Elbette olabilirdi. Dediğim gibi aslında o bir durum tesbiti idi. Neyse... Bu durumun zaman zaman forumda yaşandığını gördüm. Sezar ın hakkını sezara teslim etmek konusunda bir beis yok.
Gelelim nerede bu kaçak sorusuna?
Çünkü bu seferde Sevgili Medwig töhmet altında kalıyor. Demoklesin kılıcı gibi başımızda duran kılıçla benim boynuma vurmadı kılıcını. Adamın arkasından konuşmayalım. Benim mazeretim başka. 3-4 gün önceden annemin kalbiyle ilgili şikayetleri vardı. Ara ara göğüs ağrısı şikayetleri oluyordu. Bende zaman geçirmeyeyim diye annemi hastaneye götüreyim dedim. Ardından tetkikler, tahliller ve sonuç anjio kararı aldı doktorlarımız. bir kaç gündür hastane telaşı ve günün getirdiği yoğunluk ve aynı zamanda hastane ortamı biraz yorgunluk yaptı. Dinlenme moduna aldım kendimi. Annem de çok şükür sağlıklı bir şekilde atlattı sorununu 2 tane takviye stent yapıldı. Durum iyi. Çok şükür.
Sevgiler saygılar
Not: Öptüm

Originally Posted by
Dandanakan
Yapma yaw selim'im öyle bişey yapmaz yanlış anlama olmuştur.

bence de yapmaz. Çocuk mu bu. Aklı başında adam.
seni seviyorum Dandan abim
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri