Mesele zaten mal alamamak. Borsanın prensibi bir şirkete ortak olmaktır..5 Tavan gitsin de çakayım sonra diğer hisseye zıplayayım değildir.... Aracı kurumlar bile bu durumdan rahatsız olmaya başladılar... Ama bu şekilde halka arz süper ..Herkes 30 tane ile tavan beklesin [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
borsanın kelime manası bir şeyin alınıp satıldığı yerdir. şirkete ortak olmak anlayışı uzun vade yatırımda geçerlidir. gün içinde trade eden binlerce insan sizin mantığınıza göre borsacı değil. bakış açınız çok sığ. aracı kurumlar rahatsız değil aksine müşterileri arttığı için göbek atıyorlar.SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Once onlara yazın benim 30 lotumu verin deyin. Onlar piyasadan ne zaman alırlar bilemem ama 30 lotunuzu vermek zorundalar. Ama gerçekte kabul edilmiş bir emir veya talep varsa . Fade gıda da onu yaptılar. Teknik bir problemden dolayı onları verdiler piyasadan alarak. Benim de vardı.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Borsanın Prensibi" manasını araştırın.Borsanın ne olduğunu ben 7 yaşımdan beri biliyorum....Hiç bir aracı kurum devamlılığı olmayan bir aksiyona sevinmez... Ben borsada 2 kere sıfır atılmasını görmüş bir yatırımcıyım.. Isteyen trade yapar alir satar bu sıkıntı değil...1 liralık sirketler 10 liraya geliyor ve yeni mağdurlar yaratılacak... Son 1 yılda Borsa Istanbula gelen yeni yatırımcı sayısına bakın... Ehh sonuçta burası borsa kim kime .... derler.... Isteyen istedigini alsın yapsim satsin.... Benimde temennim Borsamızın 500 puana düşmesi bunuda benim yatırım statejim olarak kabul edin... Ben mal alırken kazanılır ekolünü benimsemış bir yatirımcıyım..
Bol kazançlar.SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NTGAZ ın 5 inci tavanı... MTRKS in 3 üncü tavanı oldu bugün. TRILC 21 tavandan sonra 2 gün öncesi itibariyle tabanlar serisine başlamıştır..
akıl yaşta değil baştadır sözünü doğruluyorsunuz. tebrik ederim, 500 puana düşerse eğer o süreçte de full malda olmanızı temenni ederim.SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun yatırımcı için kısa süreli hareketlerin pek bir manası yoktur... Satmadıgınız sürece zarar etmezsiniz...Akıl ile alakası yok tecrübelerimden konuşuyorum. Bu işin akademik ünvanlı duayenleri bile al sat ile para kazanırsın uzun vade ile zengin olursun derken.... diyor ve kesiyorum... Forumdaşlarımız affetsin...
Herkese bol kazançlar ama kısa vade de ama uzunda...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri