İstatik yapsan patatesi cürüyenlerın yuzde 90 Akpli cıkar. Niye ektin patates gecen seneki gibi 4 e 5 satacaktım. Prince giderken eldeki bulgurdan olmak. Çifçimiz üretken çalışkan ama ne yazık ki cahil. Bunları yonlendırmeye kalksan sunu ekeceksın fılan desen seni koministlikle suclar. Ögrenecekler
Danışmanlar ve atananlar(bürokratlar) kıvranıyordur, bu yetkilerle gidersek oyuluruz diye...
Daha geçen haftalarda binali nin eski metni önüne koydular.. Okudu geçti..
Metin yazarı bile sorunlu.. farkında bile değil.
Bütün gün ekranda, hangi ara bürokrasi yapacak ?
Sembol olunca, 100% eminim birileri faturayı üstüne yıkalım, arazi olalıma başlamıştır.
arada da..
İçerik\çözüm üretemediklerinden, anca ajiteyle zaman kazanalım...
Cılız sesler boğulsun..
en kolay yolları, totaliter sistem geçişi, çarklarını sürdürebilmeleri için tek çıkışları..
tek adam tek adam diyorlarda.. hangi ara yapıyor bunları.
oysa kocaman bir bürokrat ordusu var arkada..
kaymağı götüren.
muhalefette ucuz yapılınca, kolayı tek adam a fatura.
yanlış hedef, yanlış amaç ile muhalefet yapılırsa, reis doğal ömür limitine gelene kadar giderler..
Vefat ve vaka sayısında rekor ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Son 4 günkü covid durumu :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Benjamin yatırımcıları ( cool..)
Doğrusu usd nin yatırım olacağını düşünebilen paydaşlar... Yeni TL zirveniz hayırlı olsun.
3 sene sonunda 9,70 TL yi görebileceksiniz...cool:;;
Saygılar![]()
hakuna matara....memento mori.
Dolarlarimi hemen satayim o zaman SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri