Sepet zaten 1450 gibi rakama doluyor, yapacağı zam da enflasyon kadar diyor..
Komik..
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sepet zaten 1450 gibi rakama doluyor, yapacağı zam da enflasyon kadar diyor..
Komik..
Sayın Hkm, bugüne kadar hiç alım satım falan yapmadım, dışarıdan seyirciyim şu "Avalanche" denen bir proje başında "Avax" coin adında bir blockchain var. Başında ise bir Türk bulunmak. İncelemenizi tavsiye ederim.
Saygılar.
Sn ogmilk konuya yabancı olduğumdan soruyorum. tether midir nedir dolar tl paritesini simule eden bir coin var,onu anladım dolar tl paritesine korele millet alıyor satıyor.Diğer coinler hangi parametrelerle alınıyor satılıyor,iki coin arasında isimleri dışında ne fark var,niye ona değil de buna yatırım yapılır bunun mekanizması mantığı nedir kısaca açıklarsanız sevinirim.
bunu reel parayla alıyoruz -> reel para nereye gidiyor.. kim satıyor ?
en büyük 5 alıcı/yatırımcı! dağılımı nerede.
1 nigeria
2 vietnam
3 filipinler
4 turkiye
5 peru
şuna dünya para sistemi istiyor demesekte...
reel doviz havuzlarını sanal ayağına hortumluyoruz desek ?
Kesinlikle öyle,işte o gariplerin arasında inanılmaz bir yeteneğin olacak da numunelik olarak o elit grup o adamı kendi dünyalarına taşıyacak.Distopik filmler vardı ya işte tam o atmosfer,maalesef tam da dediğiniz gibi bir dünyaya hızla gidiyoruz,ne bileyim messi,ronaldo,aziz sancar,mozart,usain bolt vs değilsen o dünyada sınıf atlamak hayal olacak.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Emekli ikramiyeleri enflasyon oraninda artırmış hangi enflasyon bu 3senelik mi bu yilin kimi su andaki Tüfe mi hangisi
Yer İmleri