Sayfa 515/853 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Bana kalırsa.

1. Yukaridaki yazım yüksek dozda espri içerir. Kaale almayiniz.[emoji23]

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Doğru yaw, unutmuşum.
    Bu durumda bi yere gitmiyorum.

Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku

Neyseki ben gidiciyim. Astral seyahatle sık sık gidiyorum desem yalan olurda, eskiden giderdim. Baktım astralde bayağı yol alıyorum ama fiziki olarak yerimde sayıyorum. O sebeple bıraktım. Bilinç olarak yola çıkmaya çalışıyorum. başarırsam keçi yolcu. Kendi başınıza kalıp, abd nin yetiştirdiği tarikatların ürünleri partiler ile koyun koyuna yaşarsınız.

Acımasız oldum ama naapiim.
    Hastayım ben, hasta.
    Aylardır rutin kontrollerde, hastalığın seyri için gerekli ileri kontrolleri yapmıyorlar.
    Sebep?
    Maskesi çenesinde gezenler, covid tedavisinden taburcu olanları cümcür cemaat ziyaret edenler, asker uğurlayanlar, kaçak/göçek düğün/nişan yapanlar, elde ekmek poşeti market market gezenler, lebalepler yüzünden
    Benden gelen bir oyu, bir oy sanma alicemal başkan.
    Bebemin biri oy verebiliyor + öteki bebe seneye oy verebilecek + taze tekaüt olduğumdan naşi ofisdekiler halâ beni dinler +. ...
    Bi de cazibeme dayanamayanlar
    Çok oy yani

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Alicemal varmı bizi böyle yüzüstü bırakıp yarı yolda cekip gitmek.

Oyumuzu isterken öyle demiyordun ama...

Aldığın oyların hakkını ver.
    Aynen

Yok öyle gitmek

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Eyvah oy verenler kısa devre yapmaya başladı. Politika zor iş yaw.

---

alyel geçmiş olsun. Hastaneler ayrı komedi.

Dün yani pazar günü kum torbası ile tekrar kapıştım. Son kapışmamda sağ el gitmişti. Bu seferde sağ göz gitti. Hemen arabaya atladım tek gözle en yakın acil'e doğru yola çıktım.

Gözü kaybetme ihtimalim var gaza bastım, allahtan tek gözle kaza yapmadan 25 dakikada acile vardım.

Acilde masa başındaki kadın bana "karşıdaki sıraya gir kayıt ettir dedi" iyimi. Sağ gözüm kapalı yaşlar geliyor belkide gözü kaybedeceğim her saniyenin önemi var, kadın bana "sıraya gir" diyor. Kuzu kuzu sıraya girdim allahtan sıradakilerde beyin varmış sen öne geç dediler. Orda kaydet, geri dön ilk masada kaydet, sonra müdehale odasına gittim, doktor yok. 5 dakka sonra geldi.

Sıra bekleseydim toplamda 25 dakika geçecekti. Akıl alır gibi değil.
    Sonuçta Gözü kurtardık ama hala sağ gözüm kapalı geziyorum. Açınca ağrı yapıyor.

Sistem çok saçma hakkaten. Deli bunlar.

2 gün dinlenip rövanş için kum torbası ile çarşamba tekrar maça çıkacağım. Sağ el ve sağ gözü harap etti. Demek ki sağdan çalışma alışkanlığı var. Bu durumda soldan dalsam iyi olacak. Bunlar hep tecrübe.

Bu göz olayı gırgır değil gerçek yaw. Ucuz kurtardım.

5.  Alıntı Originally Posted by BOOTES Yazıyı Oku
    1375 i gördü.
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

6.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    bootes in grafiğe baktım, tekrar 1370 leri bekliyor. Bencede mümkün ama ihtimali yüksek değil.

Hoş kabineyi açıklamadı. Ekonominin başına 1 müftü, 1 serbest güreşçi, 1 kızı birde dayısının oğlunu açıklarsa 1370 ler bile yüksek kalır.

---

Ocak ayında 200 bin civarında yeni kişi katılmıştı, Şubat ayında yeni katılımcı yoktu Mart ayında yine 100 bin kişi kadar yeni katılımcı olmuş. MB krizi ile %25 düşmüştük, bu sebeple Nisan ayında yeni katılımcı girişi zor görünüyor. %25 düşüşten korkarlar.
    Grafiği kabaca çizmişim alt kısmı biraz sarkmış fakat bu fiyata geldi. şimdi ne olacak.
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Doğru yaw, unutmuşum.
    Bu durumda bi yere gitmiyorum.
    Nereyevgidiyon alicemal bugün tirvanada ispir kurufasülyesinin kilosunu 29 a satıyorlardı. 10 tl ye düşürmeden gitmek yok
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by BOOTES Yazıyı Oku
    Grafiği kabaca çizmişim alt kısmı biraz sarkmış fakat bu fiyata geldi. şimdi ne olacak.
    1370 i tutturdun, şimdi ne olacağını artık sen söyleyeceksin.

Sayfa 515/853 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •