Sayfa 288/535 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon
Arama sonucu : 4275 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1. hayretler icindeyim günde ortalama 200 milyon lota yakın işlem adedi yapan zorlu enerji tarihinin en düşük işlem hacimlerini yapıyor beni şahsi fikrimdir bu ay yani nisan ayı zorlu icin her şey lehine bilanco enerji şirketlerinin arzı piyasada maydonoz parası degerinde bir hisse kar beklentisi 27 sinde genel kurul genel kurulda beklentiler y
    üksek ya herro ya horro bu sefer bu ay cok ümitliyim bu benim şahsi görüşümdür zorlu enerjininin gitmemesinin en önemli sebeblerinden biride hic bir haberi fiatlamaması birde ne kadar bilincsiz yatırımcı varsa hepside zorluda toplanmış bakın vestele adamlar örgütlenmiş 5 dakika bir siteye hep de olumlu haberleri paylaşıyorlar ya zorluda ne kadar angut varsa toplanmış herkes üstüne alınmasın gercegi söylüyorum bu sitede adam gibi yorumcular yok ytd.

Alıntı Originally Posted by üstad aslan Yazıyı Oku
    hayretler icindeyim günde ortalama 200 milyon lota yakın işlem adedi yapan zorlu enerji tarihinin en düşük işlem hacimlerini yapıyor beni şahsi fikrimdir bu ay yani nisan ayı zorlu icin her şey lehine bilanco enerji şirketlerinin arzı piyasada maydonoz parası degerinde bir hisse kar beklentisi 27 sinde genel kurul genel kurulda beklentiler y
    üksek ya herro ya horro bu sefer bu ay cok ümitliyim bu benim şahsi görüşümdür zorlu enerjininin gitmemesinin en önemli sebeblerinden biride hic bir haberi fiatlamaması birde ne kadar bilincsiz yatırımcı varsa hepside zorluda toplanmış bakın vestele adamlar örgütlenmiş 5 dakika bir siteye hep de olumlu haberleri paylaşıyorlar ya zorluda ne kadar angut varsa toplanmış herkes üstüne alınmasın gercegi söylüyorum bu sitede adam gibi yorumcular yok ytd.
    ayı piyasası devam ediyor, velhasıl 2020 temmuz - mart arası 2,50 - 3,00 arasında kalan bir çok ky beklemede nakit varsa ortalama düşürmekten başka yol yok onuda yaparken aralıklarla kısım kısım yapmalı her koyun kendi bacağından asılır kafanı çok takma ona buna

ayı piyasası adı gibi ayı işte ama hacimler iyice azaldı bu iyiye işaret önümüzdeki yeni arzlar var belki bi momentum kazanabilir yada yaptıkları gibi hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam ederler ama para bu herkes kazanmak ister hisse taşımanın da maliyeti var

4. Hacim azaldı baktı mal alacak adam yok sürdü yukarıya iki gün önce aha yine çarpmaya başladı,bende vesbe ve Vestel de var uzun vadeli mutlaka zoren kazandıracak o nedenle alıyorum ama iki ayda soydular milleti tutarsız haberler pompaladilar piyasaya

21 marttan beri düşüş trendi sürüyor üç ay olacak neredeyse dile kolay 90 gün sürekli düşen bir hisse

çok güzel para kazanmışlar ve diplerden aheste aheste topluyorlar epy de 8 martttan bugüne kadar toplamışlar hesapları ne zaman bitecek yukarı o zaman döner

5 günlük ortalama 2,10 22 günlük ortalama 2,25 50 günlük ortalama 2,50 önce 2,14 ve 2,18 üstü kapanışlar olmalı

16-nisan-2021 aracı kurum dağılımı

Sayfa 288/535 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •