Originally Posted by
dr.denemours
4 yıllık üyelik, 12 mesaj, ki 10 tanesi İheva'da ve son 1 yıl içinde! Hiç şüpheli bir durum değil, evet!
Ayrıca sen çok safmışsın arkadaş! Demek ki, 70 kuruş ederi olan hisseyi 1.5-2.5'li fiyatlardayken almış, satmışsın. Aptal cesareti derler ya, o hesap. 70 kuruşluk kağıtla sana göre 2-3 katı değerlerde oynamışsın! İyi öpmemişlerdir umarım.
Bir de utanmadan endişeye salmak gibi bir niyetim yok demişsin.Zaten ocağı sönmüş, kapana kısılmış, hareket imkanı bulamayan insanlara 70 kuruşu zikrettiğinde onların kalbine bir korku düşüreceğini, ya olursa vesvesesine kapılacaklarını bilmiyormuş gibi safa yatmışsın. Alçalan üçgen varmışmış da, niye kimse yazmamışmış! Niye haberin yok gibi konuşuyorsun ki? Profilinde 2 dakikalık bir incelemeyle bu hisseden başka bir işin olmadığı gayet net seziliyor.
Para için bu kadar düşülür mü ya? Oraya düşer, düşmez mesele bu değil! Seninkiler o kadar imansız ki her şeyi yaparlar milleti soymak için. Mesele şu ki, sen eğer teknik olarak oraya inmesini bekleyen, kazancının peşinde kendi halinde bir yatırımcı olsaydın, sessizce hedefini bekler, böyle bir mesaj atmazdın! Ben elimde olmayan hissenin forumunda yorum bile yapmıyorum, etki ederim, hakka girerim korkusuyla, senin yaptığına bak! O derece bir sefillik ki senin gibiler için ayet bile inmiş!
"İnsanların göğüslerine fısıldayan sinsi vesvesecinin şerrinden".
Tebrikler, insan şeytanlığı nasıl olunur, okuyan herkese gösterdin!
İstediğin kadar "değişik anlamlar çıkarmayın" de, böyle mesajdan başka bir anlam çıkmaz. Senin gibilere anlayacağınız dilden cevap vermek gerekir.
Not: Bu mesajlar burada dururken benim mesajımı herhangi bir nedenle silen mod olursa burası hakkında düşüncelerimizi de gözden geçirmek gerektiğini anlamış oluruz!
Yer İmleri