Sayfa 536/623 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

1. KAP: IHLAS [ ] İHLAS HOLDİNG A.Ş. Payların Geri Alınmasına İlişkin Bildirim
    Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/927856
    Payların Geri Alınmasına İlişkin Bildirim
    Özet Bilgi
    Pay Geri Alım İşlemlerinin Başlatılması Hk.

Söz Konusu Geri Alımın Amacı
    Pay fiyatının Şirket faaliyetlerinin gerçek performansını yansıtmaması,
    Yönetim Kurulu Karar Tarihi
    14.04.2021
    Geri Alıma Konu Pay Miktarı
    50.000.000
    Ödenecek Azami Tutar (TL)
    60.000.000
    Ek Açıklamalar
    Yönetim Kurulu'nun 14 Nisan 2021 tarihli toplantısında;

Şirketimizin pay fiyatının Şirket faaliyetlerinin gerçek performansını yansıtmaması sebebi ile pay sahiplerini korumak, hisse fiyatının istikrarlı ve gerçek değerine uygun oluşumuna katkı sağlamak, şirketimize olan güveni korumak amacıyla hisse geri alım yapılmasına karar verilmiştir.

Geri alıma konu edilebilecek azami pay sayısının 50.000.000 adet (50.000.000 TL nominal) olarak belirlenmesine ve geri alım için ayrılacak fonun, Şirket öz kaynaklarından karşılanmak üzere en fazla 60.000.000 TL olarak belirlenmesine,

Sermaye Piyasası Kurulu'nun daha önce yayınlanan 21.07.2016 ve 25.07.2016 tarihli duyurularına istinaden Şirket paylarının Borsa'dan yönetim kurulu kararı ile geri alım yapılabilmesine,

Yönetim Kurulu kararı ile yürütülecek geri alım işleminin, yapılacak ilk genel kurul toplantısı gündemine alınarak, Genel Kurulun bilgisine sunulmasına,

Karar verilmiştir.
    -----------------------------------
    iheva ya da bekleriz patronu.

2.  Alıntı Originally Posted by david221 Yazıyı Oku
    Bir üçgen daha çizmelerine gerek yok oluşan üçgen hepsine bedel.
    Hedef 0,70 kuruş görünüyor.
    Burada kimseyi panikletip endişeye salmak gibi niyetim yok.
    Ben teknik olarak gördüğümü yazdım.
    Buradan değişik anlamlar çıkarmayın ve yatırım tavsiyesi olarak almayın.
    4 yıllık üyelik, 12 mesaj, ki 10 tanesi İheva'da ve son 1 yıl içinde! Hiç şüpheli bir durum değil, evet!

Ayrıca sen çok safmışsın arkadaş! Demek ki, 70 kuruş ederi olan hisseyi 1.5-2.5'li fiyatlardayken almış, satmışsın. Aptal cesareti derler ya, o hesap. 70 kuruşluk kağıtla sana göre 2-3 katı değerlerde oynamışsın! İyi öpmemişlerdir umarım.

Bir de utanmadan endişeye salmak gibi bir niyetim yok demişsin.Zaten ocağı sönmüş, kapana kısılmış, hareket imkanı bulamayan insanlara 70 kuruşu zikrettiğinde onların kalbine bir korku düşüreceğini, ya olursa vesvesesine kapılacaklarını bilmiyormuş gibi safa yatmışsın. Alçalan üçgen varmışmış da, niye kimse yazmamışmış! Niye haberin yok gibi konuşuyorsun ki? Profilinde 2 dakikalık bir incelemeyle bu hisseden başka bir işin olmadığı gayet net seziliyor.

Para için bu kadar düşülür mü ya? Oraya düşer, düşmez mesele bu değil! Seninkiler o kadar imansız ki her şeyi yaparlar milleti soymak için. Mesele şu ki, sen eğer teknik olarak oraya inmesini bekleyen, kazancının peşinde kendi halinde bir yatırımcı olsaydın, sessizce hedefini bekler, böyle bir mesaj atmazdın! Ben elimde olmayan hissenin forumunda yorum bile yapmıyorum, etki ederim, hakka girerim korkusuyla, senin yaptığına bak! O derece bir sefillik ki senin gibiler için ayet bile inmiş!

"İnsanların göğüslerine fısıldayan sinsi vesvesecinin şerrinden".

Tebrikler, insan şeytanlığı nasıl olunur, okuyan herkese gösterdin!

İstediğin kadar "değişik anlamlar çıkarmayın" de, böyle mesajdan başka bir anlam çıkmaz. Senin gibilere anlayacağınız dilden cevap vermek gerekir.

Not: Bu mesajlar burada dururken benim mesajımı herhangi bir nedenle silen mod olursa burası hakkında düşüncelerimizi de gözden geçirmek gerektiğini anlamış oluruz!

7.  Alıntı Originally Posted by dr.denemours Yazıyı Oku
    4 yıllık üyelik, 12 mesaj, ki 10 tanesi İheva'da ve son 1 yıl içinde! Hiç şüpheli bir durum değil, evet!

Ayrıca sen çok safmışsın arkadaş! Demek ki, 70 kuruş ederi olan hisseyi 1.5-2.5'li fiyatlardayken almış, satmışsın. Aptal cesareti derler ya, o hesap. 70 kuruşluk kağıtla sana göre 2-3 katı değerlerde oynamışsın! İyi öpmemişlerdir umarım.

Bir de utanmadan endişeye salmak gibi bir niyetim yok demişsin.Zaten ocağı sönmüş, kapana kısılmış, hareket imkanı bulamayan insanlara 70 kuruşu zikrettiğinde onların kalbine bir korku düşüreceğini, ya olursa vesvesesine kapılacaklarını bilmiyormuş gibi safa yatmışsın. Alçalan üçgen varmışmış da, niye kimse yazmamışmış! Niye haberin yok gibi konuşuyorsun ki? Profilinde 2 dakikalık bir incelemeyle bu hisseden başka bir işin olmadığı gayet net seziliyor.

Para için bu kadar düşülür mü ya? Oraya düşer, düşmez mesele bu değil! Seninkiler o kadar imansız ki her şeyi yaparlar milleti soymak için. Mesele şu ki, sen eğer teknik olarak oraya inmesini bekleyen, kazancının peşinde kendi halinde bir yatırımcı olsaydın, sessizce hedefini bekler, böyle bir mesaj atmazdın! Ben elimde olmayan hissenin forumunda yorum bile yapmıyorum, etki ederim, hakka girerim korkusuyla, senin yaptığına bak! O derece bir sefillik ki senin gibiler için ayet bile inmiş!

"İnsanların göğüslerine fısıldayan sinsi vesvesecinin şerrinden".

Tebrikler, insan şeytanlığı nasıl olunur, okuyan herkese gösterdin!

İstediğin kadar "değişik anlamlar çıkarmayın" de, böyle mesajdan başka bir anlam çıkmaz. Senin gibilere anlayacağınız dilden cevap vermek gerekir.

Not: Bu mesajlar burada dururken benim mesajımı herhangi bir nedenle silen mod olursa burası hakkında düşüncelerimizi de gözden geçirmek gerektiğini anlamış oluruz!
    iheva.jpg
    son işlemimde kol kestim çıktım(o yazıyı yazdım tarihte).
    Grafikte yukarda fazla söze gerek zaman neyin ne olduğunu gösterir.

Sayfa 536/623 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •