Originally Posted by
dr.denemours
4 yýllýk üyelik, 12 mesaj, ki 10 tanesi Ýheva'da ve son 1 yýl içinde! Hiç þüpheli bir durum deðil, evet!
Ayrýca sen çok safmýþsýn arkadaþ! Demek ki, 70 kuruþ ederi olan hisseyi 1.5-2.5'li fiyatlardayken almýþ, satmýþsýn. Aptal cesareti derler ya, o hesap. 70 kuruþluk kaðýtla sana göre 2-3 katý deðerlerde oynamýþsýn! Ýyi öpmemiþlerdir umarým.
Bir de utanmadan endiþeye salmak gibi bir niyetim yok demiþsin.Zaten ocaðý sönmüþ, kapana kýsýlmýþ, hareket imkaný bulamayan insanlara 70 kuruþu zikrettiðinde onlarýn kalbine bir korku düþüreceðini, ya olursa vesvesesine kapýlacaklarýný bilmiyormuþ gibi safa yatmýþsýn. Alçalan üçgen varmýþmýþ da, niye kimse yazmamýþmýþ! Niye haberin yok gibi konuþuyorsun ki? Profilinde 2 dakikalýk bir incelemeyle bu hisseden baþka bir iþin olmadýðý gayet net seziliyor.
Para için bu kadar düþülür mü ya? Oraya düþer, düþmez mesele bu deðil! Seninkiler o kadar imansýz ki her þeyi yaparlar milleti soymak için. Mesele þu ki, sen eðer teknik olarak oraya inmesini bekleyen, kazancýnýn peþinde kendi halinde bir yatýrýmcý olsaydýn, sessizce hedefini bekler, böyle bir mesaj atmazdýn! Ben elimde olmayan hissenin forumunda yorum bile yapmýyorum, etki ederim, hakka girerim korkusuyla, senin yaptýðýna bak! O derece bir sefillik ki senin gibiler için ayet bile inmiþ!
"Ýnsanlarýn göðüslerine fýsýldayan sinsi vesvesecinin þerrinden".
Tebrikler, insan þeytanlýðý nasýl olunur, okuyan herkese gösterdin!
Ýstediðin kadar "deðiþik anlamlar çýkarmayýn" de, böyle mesajdan baþka bir anlam çýkmaz. Senin gibilere anlayacaðýnýz dilden cevap vermek gerekir.
Not: Bu mesajlar burada dururken benim mesajýmý herhangi bir nedenle silen mod olursa burasý hakkýnda düþüncelerimizi de gözden geçirmek gerektiðini anlamýþ oluruz!
Yer Ýmleri