Sayfa 16/997 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    8 senede 640 bin hissede karım var..ilk hisse/altın change işlemimde 112 bin zarar ettim.. Hemen hisselerimi yerine koydum. Enflasyonu çıkarırsan kafa kafayım yani. uzun vadade bileşik getirinin mükemmel gücüyle o zararda telafi olur.
    Ters psikoloji filan yok.. Çip ve navlun krizi bi çok sektörü zincirleme vurmaya başladı.. Bu da sanayi tarafında ciddi bi düzeltme yaratacaktır yüzde 15-20 arası.
    haklısınız ama şimdilik pek konuşan yok. muhtemelen sorun hemen çözülemezse domino taşı etkisi yaratabilir. dünyada üretimi durma noktasına gelen çok büyük şirketler var.
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    haklısınız ama şimdilik pek konuşan yok. muhtemelen sorun hemen çözülemezse domino taşı etkisi yaratabilir. dünyada üretimi durma noktasına gelen çok büyük şirketler var.
    Nasd** ve sp öncülüğünde teknoloji ve sanayi hisseleri dünya genelinde ciddi primlendi ve düzeltmeye girecek artık.. Bizim bist, viop özelinde sığ piyasada herkesten önce harekete geçmek zorundasınız.. Amerika döndüğünde biz muhtemelen düzeltmeyi yarıyalayıp yataya gireceğimizi düşünüyorum
    OMAHALI

3.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Tepeyi dun bulduk o zaman hayirli olsun. Muhtemelen bir kac gun cevresinde oyalanip cakacaklar.
    Bilmiyorum ki bi işaret neyim vermedi ama kesin var bişiii, du bakalım nolucak
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bilmiyorum ki bi işaret neyim vermedi ama kesin var bişiii, du bakalım nolucak
    bişe oldu ama ne olduculara mı geçtin
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    BANKALARDA dünkü hava neydi öyle...10 kaplan gücü gibi.şimdi 10 kedi gücü

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bişe oldu ama ne olduculara mı geçtin
    Henüz garancayı tam çözemedim, gapısını kapatır mı yoksa kaçış kapısı için açık mı bırakır basganım, birde
    Mehmet abi gelince elim ayağım dolaşıyor bi pabuca sokasım geliyor, napacuuk bilemedim
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Bakalım kaç kağıt devre kesicek?
    Sebep?....
    Yazdıklarınızı inanın anlayamıyorum...

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    BANKALARDAKİ dünkü hava neydi öyle...10 kaplanan gücü gibi.şimdi kedi gücü
    Dostum bence hisse değişimi yaptılar.
    Yoksa dün de bir şey yoktu.
    Tabii sen bilirsin.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 16/997 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •