Sayfa 83/997 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 657 - 664 arası.

Konu: Viop XXXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bir arkadaşta OSTİM vardı..150.000 lot

1.000 den almış.Hisse 3.20 oldu..ve orada yatayda 4 ay kaldı(bence dağıtım oldu) ...son 3 haftada 2.33 kadar indi...

şimdi ne yapsam diyor?

işin en zor tarafı bu? kardan tonlarca kayıp var...o karı zamanında gördüğü için satamıyor da.satmasa da düşüyor?

örnek verdim. en zor durum bu

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    thyao ya tam kapanmaya oynuyor yada avrupa ülkelerinden ve rusyadan seyahat yasağına
    Bedelli yapar mı THY? Varlık fonunda o maça yok gerçi...

3.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Sayın Sindoma 53;

Çok isabetli yorumlarınız var endeks yönü ile ilgili olarak.Yorumlarınızı daha uzun ve sık görmek isterim.
    Günlük barlar biraz daha tamamlansın bıst grafiği atıcam buraya.
    Bol kazançlar.

4. 5 dk tobo tamamlandı , 1374 üzerine atarsa bıst yeşile döner.

5. Dolarda 8.10 psikolojik dirençti, orayı geçmesi maalesef iyi olmadı..

Artık devir parayı koruma devri

Grafik teknik işleri boş iş diye aylardır yırtınıyorum

Büyük Global yabancı Fonlar
    Yerli Fonlar
    Emeklilik/Yatırım fonları

Borcu harcı az, özellikle döviz borcu olmayan , ihracatçı, F/K sı şişmemiş ,
    kar eden, şirketlerde sadece alım yapıyor..

Borcu harcı çok, özellikle döviz borcu çok olan , ihracatı az, F/K sı şişik , zarar eden
    Küçülen şirketlerden, fiyatlara bakmaksızın da resmen kaçıyorlar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Tam kapanmaya tümüyle karşıyım. Bugüne kadar yapılmadığı için de doğru buluyorum. Tam kapanma yapsalar, sonrada kapattığınız için para basıp millete para dağıtmak zorunda kalacaklar. Bu zaten ülkeyi tümden felakete götürürdü. Ben bu tarz bir devalüasyona mağruz kalmak istemiyorum. Kapitalist bir dünyada yaşıyoruz. Zaten tek düşünülmesi gereken faktör "insan hayatı" olsa o zaman pandemide devletler geri çekilir, ülkeleri bilim adamlarından oluşan bilim kurulları da yönetebilirdi heralde. Ancak düşünülmesi gereken bir çok unsur var. Başında da ekonomik sistemin devamı geliyor. Yani para insan hayatından daha mı önemli? Kapitalist bir sistemde aksini düşünen, hayatı bi daha sorgulasın derim

Önümüzdeki bayramda hafta sonları ile filan birleştirince galiba 9-10 günlük bir tatil olabiliyor diye duydum. Tatil etsinler, sonrada tam kapanma yapsınlar. Hem bu sayede devletin cebinden para çıkmaz, hem de "tam kapanalım" cı tayfanın kapanma isteği tatmin olur. Herkes mutlu olmuş olur işte...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bir arkadaşta OSTİM vardı..150.000 lot

1.000 den almış.Hisse 3.20 oldu..ve orada yatayda 4 ay kaldı(bence dağıtım oldu) ...son 3 haftada 2.33 kadar indi...

şimdi ne yapsam diyor?

işin en zor tarafı bu? kardan tonlarca kayıp var...o karı zamanında gördüğü için satamıyor da.satmasa da düşüyor?

örnek verdim. en zor durum bu
    Yasin yanında kuru da yanıyor gibi Anladim,yoksa gıdada ki dususun sismeyen şirketlerede sirayet etmesi ,hela hele ihracaat rekor ları gelirken çok ilginç.

8. danışman yb yerliler 8,47 den 15 milyar dolar sattı demişti ama eksik dedi sanki

halkım tekrardan 8,47 sattığını yerine koyuyor sanki,

ters dolarizasyon ancak yb gibi adamlar gidince mümkün olur farkında değil

Sayfa 83/997 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •