Tam kapanmaya tümüyle karşıyım. Bugüne kadar yapılmadığı için de doğru buluyorum. Tam kapanma yapsalar, sonrada kapattığınız için para basıp millete para dağıtmak zorunda kalacaklar. Bu zaten ülkeyi tümden felakete götürürdü. Ben bu tarz bir devalüasyona mağruz kalmak istemiyorum. Kapitalist bir dünyada yaşıyoruz. Zaten tek düşünülmesi gereken faktör "insan hayatı" olsa o zaman pandemide devletler geri çekilir, ülkeleri bilim adamlarından oluşan bilim kurulları da yönetebilirdi heralde. Ancak düşünülmesi gereken bir çok unsur var. Başında da ekonomik sistemin devamı geliyor. Yani para insan hayatından daha mı önemli? Kapitalist bir sistemde aksini düşünen, hayatı bi daha sorgulasın derim 
Önümüzdeki bayramda hafta sonları ile filan birleştirince galiba 9-10 günlük bir tatil olabiliyor diye duydum. Tatil etsinler, sonrada tam kapanma yapsınlar. Hem bu sayede devletin cebinden para çıkmaz, hem de "tam kapanalım" cı tayfanın kapanma isteği tatmin olur. Herkes mutlu olmuş olur işte...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer İmleri