Sayfa 250/1002 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

  1. #1993
    Bazı emekli amirallerin bildirisine ilişkin soruşturmada, 6 şüpheli adliyeye sevk edildi


    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, bazı emekli amirallerin bildirisine ilişkin yürüttüğü soruşturmada, emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

    Emekli 104 amiralin "Montrö Bildirisi"ne ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında ifadeye çağrılan 7 şüpheliden emekli amiraller Alper Tezeren, İlker Güven, Metin Açımuz, Nurhan Kahyaoğlu ve Ali Önel Yüksel ile Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Genel Başkanı emekli Tuğgeneral Namık Kemal Çalışkan'ın Ankara Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

    Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Ankara Adliyesine getirildi.

    Şüphelilerden emekli amiral Işık Biren'in hastanede tedavi gördüğü için ifadeye gelemeyeceği öğrenildi.

    - Soruşturmanın geçmişi

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 4 Nisan'da, bazı emekli amirallerin yayımladığı "Montrö Bildirisi"ne ilişkin soruşturma başlattığını duyurmuştu.

    Soruşturma kapsamında, 5 Nisan'da Ergun Mengi, Atilla Kezek, Alaettin Sevim, Ramazan Cem Gürdeniz, Nadir Hakan Eraydın, Bülent Olcay, Kadir Sağdıç, Türker Ertürk, Turgay Erdağ ve Ali Sadi Ünsal gözaltına alınmış; Engin Baykal, Cemil Şükrü Bozoğlu, Mustafa Özbey ve Atilla Kıyat'a ise emniyete gelmeleri için tebligat yapılmıştı. Bu şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma kapsamında 6 emekli amiral ile 1 emekli generali de 16 Nisan'da ifadeye çağırmış, bu kişiler sabah saatlerinde Ankara Emniyet Müdürlüğüne gelmişlerdi.


    Kaynak : Anadolu Ajansı
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

  2. #1994
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Başta şaka sandım ama gerçekmiş ..

    Emniyet genel müdürlüğü sosyal medya hesabı :

    İstanbul Sözleşmesi feshedilmeden önceki 34 günde 34 kadın, fesihten sonraki 34 günde ise 25 kadın hayatını kaybetti

    medeni kanunuda bi kaldırdıkmı bak sen ..hiç kötek dayak olcekmi
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

  3. #1995
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    tweetler için soruyorsanız,

    [tweet].........[/tweet , köşeli parantezi kapatıp ,aradakı boşluğa tweet no'sunu yazıyorsunuz.
    foruma herhangi bir grafik resim vb aktarmak için..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

  4. #1996
    SON DÖVİZ DURUMU


    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

  5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

  6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

  7. #1999
    Koca: "(Kovid-19'da Hindistan varyantı) Ülkemizde henüz bu varyant tespit edilmese de yine hızlı bulaşan bu varyanta karşı da tedbirler alınmıştır." -AA


    Koca: "(Kovid-19'da Hindistan varyantı) Ülkemizde henüz bu varyant tespit edilmese de yine hızlı bulaşan bu varyanta karşı da tedbirler alınmıştır."




    Kaynak : Anadolu Ajansı

    NE TEDBİR ALMIŞLAR.. ŞİDDETLE MERAK EDİYORUM
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

  8.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    Koca: "(Kovid-19'da Hindistan varyantı) Ülkemizde henüz bu varyant tespit edilmese de yine hızlı bulaşan bu varyanta karşı da tedbirler alınmıştır." -AA


    Koca: "(Kovid-19'da Hindistan varyantı) Ülkemizde henüz bu varyant tespit edilmese de yine hızlı bulaşan bu varyanta karşı da tedbirler alınmıştır."




    Kaynak : Anadolu Ajansı

    NE TEDBİR ALMIŞLAR.. ŞİDDETLE MERAK EDİYORUM
    Ben açıkcası tüm dünyanın başına bela olacak Türk varyantının yakında çıkacağını düşünüyorum. Ama bunu da biz tespit edebilir miyiz, etsek dünyaya duyurur muyuz bilemem. Sınırlar kevgir olmuş, giren çıkan belli değil. Oteller, camiler, avmler açık. Toplu taşıma, şehirlerarası seyahat tam gaz. Kongreler yeni bitti ama cenazelere binlerce insan katılıyor. Tek doz aşı olmuş etrafta dolaşan 12 milyon insan var, bunlara gelen virüs aşıya karşı da kendini geliştirme fırsatı yakalar. Yani virüs şu ortamda konaktan konağa keyfine göre atlayıp mutasyon halindedir kesin. Bu mutasyonda iddalı bir mutasyon olur tüm bunları düşününce. En sonunda insanlığın sonunu getirmememiz için hepimize bedava aşılama yapar gelişmiş ülkeler )
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 250/1002 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •