Sayfa 214/997 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Hayal kurmayalım
    Biden oranın bir no lu adamı
    Çok hızlı şekilde yasalaştırcakşardır bunu malesef
    neyin hayali yaw bölgesel ittifak bir mecburiyet artık,..
    diyorum ki keşke zaman kaybetmeseydik, biden benim hasmım olmuş artık bana ne bidenden, adam hiç bir ABD başkanını yapamadığını yapmış ilan etmiş Tr yi kesmiş/biçmiş artık,...

ben ona karşı duracağım ve bunun yollarını arayacağım, yani mevcut durumu nasıl dengelemeliyim ki bana güç kullanarak gelmesin bu defa,

en pratiği bölgesel ittifak, çünkü bölgede herkes ABD den bıktı artık,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. Exclamation

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    neyin hayali yaw bölgesel ittifak bir mecburiyet artık,..
    diyorum ki keşke zaman kaybetmeseydik, biden benim hasmım olmuş artık bana ne bidenden, adam hiç bir ABD başkanını yapamadığını yapmış ilan etmiş Tr yi kesmiş/biçmiş artık,...

ben ona karşı duracağım ve bunun yollarını arayacağım, yani mevcut durumu nasıl dengelemeliyim ki bana güç kullanarak gelmesin bu defa,

en pratiği bölgesel ittifak, çünkü bölgede herkes ABD den bıktı artık,..
    Ya sen ne diyon kardeş
    Suyunu kesip cenabet bıraktığın
    Senle bölgesel ittifak yapar belki ))
    He he
    Heeuuuuee

anlama yeteneği kısıtlı olanlar için özet:
    * mr erdoğan döneminde Türkiye çok kötü yönetiliyor.
    * son 10 yılda gittikçe güçsüzleştik, her anlamda.. politik, ekonomik, iç barış vb..
    * ama abd nin kararı güçsüz olduğumuz için değil şimdi planladıkları yeni bir oyunda hamle olduğu için yapıldı. evet güçsüzüz ama kararın nedeni güçsüz olmamız değil..

okuma yazması olmayanlar ben "Türkiye güçlü ve iyi durumda" dediğimi sanıyor.. nedense.. anlam vermek zor zira böyle bir şey demiyorum.. ama anlama yeteneği sıfır olanlar gerçekten var, şaşırmadım burada da karşılaşınca.. mr erdoğan ın temsil ettiği zihniyete benim yaptığım eleştiriler burada bilinen bir şey zaten..ama kararın nedenleri başka..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. Yahudi lobisi bu adımın çok ileri girmesini engeller. Şöyleki tamamen ab ve ABD den kopan bir Türkiye Cumhuriyeti Rusya Çin ve İran ile beraber hareket ederse İran'ın nükleer silah elde etmesi en çok İsrail'i zor durumda bırakır. Minnacık bir Kuzey Kore ye kimsenin totosu yemiyor. Buna benzer bir ülkeyi İsrail diyemez. Ortadoğu'nun inzibati hatta Avrupa'nın koruyucusu Türkiye dir. Biz olmasak İran Irak ve Suriye ye eşkıya dolar.

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    anlama yeteneği kısıtlı olanlar için özet:
    * mr erdoğan döneminde Türkiye çok kötü yönetiliyor.
    * son 10 yılda gittikçe güçsüzleştik, her anlamda.. politik, ekonomik, iç barış vb..
    * ama abd nin kararı güçsüz olduğumuz için değil şimdi planladıkları yeni bir oyunda hamle olduğu için yapıldı. evet güçsüzüz ama kararın nedeni güçsüz olmamız değil..

okuma yazması olmayanlar ben "Türkiye güçlü ve iyi durumda" dediğimi sanıyor.. nedense.. anlam vermek zor zira böyle bir şey demiyorum.. ama anlama yeteneği sıfır olanlar gerçekten var, şaşırmadım burada da karşılaşınca.. mr erdoğan ın temsil ettiği zihniyete benim yaptığım eleştiriler burada bilinen bir şey zaten..ama kararın nedenleri başka..
    sağol yetenekli ..abi..sizi okudukça yeteneksizliğimiz yeteneklencek umarım .sıkı takipdeyim .

Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Ben constantinopolis demesini diplomatik olarak Türkiye'yi bu olaylardan soyutlamak isteği şeklinde algıladım. Yanılıyor da olabilirim. Yani bu soykırımı Türkiye değil, Osmanlı yaptı diyerek bize bir açık kapı bırakıyor diye yorumladım.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yok. O İstanbulu bigün geri alıcaz demek oluyo. Hele gerçekler bi unutulsun. Ayaklar baş olsun. Herkezcikler kendi yoluna gitsin. Bir olmaktan ayrılıversin. Sizede demokrasi getiririz elbet diyo. O diyo da konuşması gerekenler sabırla bekliyor. Neyi vakti. Yaşayalım görelim.

7.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Biden in soykırımı hemde ermenice kelime ile telaffuz etmiş olma gerçekliği var
    Yahu arkadaş fikir beyan ettiğiniz konuda hiç mi iki satır oku muyorsunuz?
    Bizim, ABD başkanının kullanmasına engel olmaya çalıştığımız kelime ingilizce 'genocide'. Ermenice kelime dediğiniz 'med yeghern' ki zaten yanlış hatırlamıyorsam baba bushtan beri her yıl bu kelimeyi kullanıyorlar. Forumda bazı yazılanlara bakıyorum gerçekten komedi. Foruma yazmadan önce Google a yazsa ben birşeyler yazıyorum ama ne yazıyorum diye, o dakika zaten kendiliğinden iptal edecek mesajı.
    Şu Amerika'nın Yunanistan'a devrettiği zpt mevzuunda iki kelam etmek şart, biz de bu zptlerin yüzlercesini suriyede kullandığımız muhaliflere verdik. Hatta bazıları Rusların eline geçti, Rusya'da şehir şehir War Thropy şenliklerinde gezdirdiler bizim muhaliflere verdiğimiz araçları. Amerika verdi diye değerli olmuyor bu zptler. Aynı Amerika zamanında da bize, Avrupa kuvvetlerinin kullanmadığı ve tekrar ABDye taşımanın aşırı masraf yarattığı Abrams tanklarını teklif etti. TSK gıcır gıcır abramsları reddetti, neden mi? Çünkü bizim leopard, m48 ve m60lardan farklı mekanik bir sistemi var bu abramsların. Eğer almış olsaydık en basit ifadesiyle tank garajımızı baştan sona yenilemeniz gerekecekti, teknik ekip dahil yani subay astsubay eğitimleri. Biz reddettikten sonra tekliflerini iki katına çıkarıp yinelediler ama bizden yine red geldi. Sonra o tanklar ne mi oldu? Mısır'a parayla satıldı. Yani diyeceğim o ki ülkemiz artık Amerikan eskilerine mecbur değil, her ne kadar Altay tankı şuan prototip aşamasında olsada ilerisi için umut var.

Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    sağol yetenekli ..abi..sizi okudukça yeteneksizliğimiz yeteneklencek umarım .sıkı takipdeyim .
    aferin . doğru yoldasın..Türkçe derslerine çok önem ver.. epey kötüsün..okuduğunu anlamıyorsun. diğer alanları geçtim, zira iyi olmaları imkansız Türkçen kötüyse..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 214/997 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •