yani asgari ucretten elde ettigimiz gelir, eurobond gelirin eklenmiyor? beyan verirken asgari ucreti katmayacagiz?
yani asgari ucretten elde ettigimiz gelir, eurobond gelirin eklenmiyor? beyan verirken asgari ucreti katmayacagiz?
işbankasindaki eurobondumu, iş yatirim a virman yapsam mantıklı olurmu ali,p satmasi takasi acisindan daha profosyoneller bankacilar pek nlamıor bu işten?
Bildiğim kadarıyla İş Yatırım 200.000$ nominal altı işlem yapmıyor.
Ben geçen gün burger'deki MT ile görüştüm Eurobond hakkında. Böyle bir sınırdan bahsetti bana ama sadece özel sektör eurobondları için var dedi. Daha doğrusu hesap büyüklüğü 200bin doların altında olanlara vermiyoruz bunu dedi. Belki bankadan bankaya değişiyordur.
Devlet için olan 2036 vadeliyi gözüme kestirdim. Oraya bir miktar kaydıracağım galiba bir ara.
Pegasus, Eurobond ihracı için bazı bankalarla temasa geçmiş.
Fanileri pek ilgilendirmez ama nasıl bir rakam çıkacak merak konusu.
Eurobond yerine ipv tdg dbh gibi fonlar almak mantıklı mı
"Pegasus getiri beklentisi %9.25-9.5 aralığında en az 300 milyon $ tutarında eurobond ihracına çıkıyor. İhraçta vade ilk 3 yılı geri çağırma opsiyonu olmayan 5 yıl (5NC3) olarak belirlendi.
Getirinin bugün oluşması bekleniyor.
5 yıllık CDS: 425
ABD 5Y Tah. Getirisi: 0.86%"
© : Twitter @Overhedged
8.5 ile Pegasus'a kredi acabilirim.
Özelden yazsınlar....SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri