Sayfa 597/602 İlkİlk ... 97497547587595596597598599 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Hocam iyi akşamlar ben Polho ,Mndrs ve CEMTS sormak istiyorum özellikle Polho ve Mndrs zararım var biraz son düşüşten her ikisi de tam toparlanmadi ,bunlari tutmaya devam etsem mi bilemedim ?? Teşekkürler hocam şimdiden

2.  Alıntı Originally Posted by çerkeşli Yazıyı Oku
    akcansa nasıl duruyor çelik hocam
    kanal istanbul hikayesi ile ielrliyor nuh cimento gibi olma yolunda ilerliyor

3.  Alıntı Originally Posted by acemi borsacı Yazıyı Oku
    hocam iyi akşamlar ben polho ,mndrs ve cemts sormak istiyorum özellikle polho ve mndrs zararım var biraz son düşüşten her ikisi de tam toparlanmadi ,bunlari tutmaya devam etsem mi bilemedim ?? Teşekkürler hocam şimdiden
    tutmaya devam ediyoruz haziran ayında listeye tekrar göz atacağım beklemeye devam şimdilik sancısız doğum olmadığı gibi sancısız para kazanmakta kolay olmuyor sadece sabırla beklicez

4.  Alıntı Originally Posted by çerkeşli Yazıyı Oku
    birde tmpol
    günlük bazda tepki yükselişleri olabilir buyuk resimde canak mevcut kulp yapıp yapmayacağını izlemek gerekiyor bu formasyon 1 kaç ayı bulabilir ytd

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    tutmaya devam ediyoruz haziran ayında listeye tekrar göz atacağım beklemeye devam şimdilik sancısız doğum olmadığı gibi sancısız para kazanmakta kolay olmuyor sadece sabırla beklicez
    Tamam hocam Allah razı olsun haziran ayına kadar güzel yerler görürüz inşallah değerlendirmelerinizi bekliyoruz hocam teşekkürler.

6.  Alıntı Originally Posted by k_arda0608 Yazıyı Oku
    hocam iyi akşamlar.
    Penguengida ile ilgili düşüncenizi alabilirmiyim.tesekkurler simdiden
    ytd.
    sistem günlükte al konumunda hedef 4.30 civarı 4.22 üzeri kapanış yaparsa 3 gün geri döndü diyebiliriz ytd

7. Teşekkürler hocam.

8. Cümleten iyi geceler bereketli sahurlar arkadaşlar

Sayfa 597/602 İlkİlk ... 97497547587595596597598599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •