-
Hocam iyi akşamlar ben Polho ,Mndrs ve CEMTS sormak istiyorum özellikle Polho ve Mndrs zararım var biraz son düşüşten her ikisi de tam toparlanmadi ,bunlari tutmaya devam etsem mi bilemedim ?? Teşekkürler hocam şimdiden
-

Originally Posted by
çerkeşli
akcansa nasıl duruyor çelik hocam
kanal istanbul hikayesi ile ielrliyor nuh cimento gibi olma yolunda ilerliyor
-

Originally Posted by
acemi borsacı
hocam iyi akşamlar ben polho ,mndrs ve cemts sormak istiyorum özellikle polho ve mndrs zararım var biraz son düşüşten her ikisi de tam toparlanmadi ,bunlari tutmaya devam etsem mi bilemedim ?? Teşekkürler hocam şimdiden
tutmaya devam ediyoruz haziran ayında listeye tekrar göz atacağım beklemeye devam şimdilik sancısız doğum olmadığı gibi sancısız para kazanmakta kolay olmuyor sadece sabırla beklicez
-

Originally Posted by
çerkeşli
birde tmpol
günlük bazda tepki yükselişleri olabilir buyuk resimde canak mevcut kulp yapıp yapmayacağını izlemek gerekiyor bu formasyon 1 kaç ayı bulabilir ytd
-

Originally Posted by
celik comak
tutmaya devam ediyoruz haziran ayında listeye tekrar göz atacağım beklemeye devam şimdilik sancısız doğum olmadığı gibi sancısız para kazanmakta kolay olmuyor sadece sabırla beklicez
Tamam hocam Allah razı olsun haziran ayına kadar güzel yerler görürüz inşallah değerlendirmelerinizi bekliyoruz hocam teşekkürler.
-

Originally Posted by
k_arda0608
hocam iyi akşamlar.
Penguengida ile ilgili düşüncenizi alabilirmiyim.tesekkurler simdiden
ytd.
sistem günlükte al konumunda hedef 4.30 civarı 4.22 üzeri kapanış yaparsa 3 gün geri döndü diyebiliriz ytd
-
-
Cümleten iyi geceler bereketli sahurlar arkadaşlar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri