Sayfa 42/116 İlkİlk ... 3240414243445292 ... SonSon
Arama sonucu : 927 madde; 329 - 336 arası.

Konu: QUAGR - Qua Granite

1. Gorsel nasıl ekleniyor, onu bilmiyorum. Anlatırsanız yükleyeyim.
     Alıntı Originally Posted by sed_dülbahir Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Bazı patronlar paylaşmayı sevmez... Küçük yatırımcı düşmanıdır. Yok turex şunu yaptı da ondan düştük masaldir. İyi firmaysa basar geçer. Sasaya bakın. 1 düşer 5 çıkar. Bu daha ilk haftadan...neyse
    cok haklısınız gozunun yasına bakmadan sattım bende yok efendım patron ıyı adamısta bedelsız vermıste...ben sunu yazdım ıyı adamsa kagıdına dusunuyorsa gerı alım yapar dagıdacagı kar ile konu carpıtıldı patron sevıcıler konustu durdu.

3.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    cok haklısınız gozunun yasına bakmadan sattım bende yok efendım patron ıyı adamısta bedelsız vermıste...ben sunu yazdım ıyı adamsa kagıdına dusunuyorsa gerı alım yapar dagıdacagı kar ile konu carpıtıldı patron sevıcıler konustu durdu.
    Maliyete gelsin gözünün yaşına bakmam

4. Patron iyi denildi mal çakıldı. Bedelsiz denildi mal çakıldı. Endeks çıktı bu hissede mal çakıldı. Aracı kurumlar kagıdın ırzına geçmiş olsun canım patron iyi adamm

Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by akashi Yazıyı Oku
    Patron iyi denildi mal çakıldı. Bedelsiz denildi mal çakıldı. Endeks çıktı bu hissede mal çakıldı. Aracı kurumlar kagıdın ırzına geçmiş olsun canım patron iyi adamm

Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Öyle patronun ....neyse ,yapılan terbiye sınırlarını aştı

6.  Alıntı Originally Posted by Tuzlu Yazıyı Oku
    Gorsel nasıl ekleniyor, onu bilmiyorum. Anlatırsanız yükleyeyim.
    https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=510

7. Her gün düşer mi bir hisse. Halka ırz... Tebrikler yönetim.

8. Resim yükleme sitesine gidip fotoğrafı oradan seçmem gerektiği falan yazıyor, güvenlik sebebiyle bu tip siteleri kullanmıyorum. Mesaj kısmında direkt görsel ekle diye bir seçeneğin olmamasına üzüldüm.
     Alıntı Originally Posted by sed_dülbahir Yazıyı Oku

Sayfa 42/116 İlkİlk ... 3240414243445292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •