Sayfa 46/108 İlkİlk ... 3644454647485696 ... SonSon
Arama sonucu : 859 madde; 361 - 368 arası.

Konu: QUAGR - Qua Granite

  1.  Alıntı Originally Posted by yolcuuu Yazıyı Oku
    Genel müdürün alım yapması güven verici tabiki.Az önce yatırımcı ilişkileri yetkilisi Hüseyin bey ile görüştüm.Bilancoyu 10 Mayıs'a yetiştirmeye çalışıyorlarmış,genel kurul tarihi haftaya belirlenebilirmiş."Hisse fiyatına biz birşey yapamayız ,bizim yapmamız gereken bildiğimiz işi yapmak ,teknik granit üretmek,fiyat yatırımcının takdiri "diyor.Muhtemelen yatırımlar tamamlandıktan sonra , meyvelerini temettü olarak 2 seneye ancak dağıtırlar gibi...
    bilgi için teşekkürler. cep numarasından mı ulaştınız? aklımızda olsun

  2.  Alıntı Originally Posted by Tuzlu Yazıyı Oku
    Şirket hissesini geri alıyor, umarım zır zır zırlayan tayfa çıkar da kafamız bir rahat eder.
    Yalaka tayfa bir sussa da hisseye baksak. Çıkarın ne verelim de sus,millet bir sürü zarar yazdi

  3.  Alıntı Originally Posted by fikrep Yazıyı Oku
    bilgi için teşekkürler. cep numarasından mı ulaştınız? aklımızda olsun
    Evet. Firmanın finans bölümünden huseyin bey in cep telefonu numarasını veriyorlar. 05339553881 . Samimi cevaplar aldım.Epostalar çok yoğun olduğundan cevap verilemeyebiliyormuş.Spk evrakları ile yoğun bir şekilde uğraşıyorlarmış.
    Her zaman güzel kap haberlerini beklediğimizi söyledim 🙂

  4.  Alıntı Originally Posted by çaykara Yazıyı Oku
    İşin ucunda dohol varsa kuruşumu yatırmam
    Gwınd için yazmıştım
    Hisse net de bıoen, Gwınd sayfası yok

  5. #365

    “ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.


    >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<


  6. Umarım Sasa gibi hem kendin kazanırsın hem de yatirimcina kazandirirsin. Bu mentalite olmazsa,küçük yatırımcıyi sağmak hedefin olursa asla Dünya Şirketi olamazsin. Bu kadar sana güvenmis yatirimciya yanlış yapma.

  7. Bina malzemeleri sektöründe faaliyet yürüten Qua Granıte, 15 milyon TL’si artırılan sermayesi ve 9 milyon TL’ de ortak satışı olmak üzere toplamda 24 milyon TL nominal tutarlı payını 16,46 TL’den halka arz etti. 9 Nisan 2021 günü borsada işlem görmeye başlayan hisse, son zamanlardaki diğer halka arzlar gibi tavanla açıldı ve bu hareket 32,02 TL’ye kadar sürdü. Sonrasındaysa buradan gelen kâr satışlarının etkisiyle geriledi ve şimdilerde 23,26 TL’den işlem görüyor. Son gün alımların devam etmesi halinde tekrar gördüğü zirveye çevirmesi mümkün olabileceği gibi satıcıların ağırlık bulması halinde de aşağı yön devam edecektir. Şirket, halka arzdan elde ettiği fonun yüzde 16,76’sına karşılık gelen 40 milyon TL’yi kredi borçlarında kullandığını duyurdu. Firma, halka açılmanın da etkisiyle 2020 faaliyet döneminde kârını 13,2 milyon TL’den 144,4 milyon TL’ye çıkardı. Sonraki yıllarda da aynı performansın devam edebilmesi halinde hisseye ilgi güçlü kalabilecektir. Tüm bunlardan ayrı olarak firmanın gerçekleştireceği yüzde 100 bedelsiz artırımı ise hisseyi destekleyecek bir diğer gelişme. Şirket 2020 faaliyet döneminde elde ettiği kârın bir kısmını sermayesine aktaracağını duyurdu. Bu gelişmenin de hisseye olumlu yönde katkısının olması beklenmeli.

    Alıntıdır YTD.

  8. Citibank dün 20bin lot almıştı, bugun de 12bin lot daha almış. Citi için az bir miktar olsa da hisseye gelmesi iyi oldu. Citi ve deutsche aldıkları hisselerde uzun vadeli oluyor genelde, beklentisini alana kadar bekliyor. Bu hissede de çok güzel beklentiler var. Arzdan önce sahibi Ali Ercan’la yapılan bilgilendirme toplantısını çok iyi dinlemiştim. Sahibinin heyecanı, bilgisi, yatırımcı dostu tutumu, icraatları beni çok etkilemişti. Dinlememiş olanlar için link bırakıyorum.

    https://youtu.be/EMB3e3GMq7c

    Ytd.

Sayfa 46/108 İlkİlk ... 3644454647485696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •