Bu arada temettümüz bütün uzun vade düşünen ortaklarımıza hayırlı olsun.. Petun un maaşıma ek pasif gelirime katkısı aylık 430 lira oldu. Seneye de allah sağlık verirse 4300 lota ulaşmayı hedefliyorum..
OMAHALI
Pınar su zaten sürekli zarar öz sermaye kötü , bedelliden başka şansı yoktu zaten.
Normalde sütün bedelsiz potansiyeli etten fazla ama finansal borcu da çok olduğu için belki faiz ödemekten kurtulmak için dediğiniz gibi % 200-300 bedelli , % 400-500 bedelsiz bir arada da yapabilir.
Ama PETUN sadece bedelsiz olur çünkü finansmana şu an ihtiyacı yok.
Sanırım Pınar su da bu son 20 yılda 5. sermaye artışı oluyor.
Petun ise 20 yılda sadece 2 kere sermaye arttırdı. Artık zamanı da gelmişti. Bakalım inşaallah yaparlar.
Pinsu 2016 da da bedelli yapmış.digerleri sermaye artırımı yapmamış.o yüzden yapmama ihtimalleri yüksek.ama süte bedelli gelmeli.borcu ödeyip karlılığı artırmalı.
Arkadaşlar bedelsizi biliyorum da bedelli nasıl oluyor
Yapmasın bence. Beklentiyi yarattı şu anda. Önemli olan beklenti..yoksa ha 5 tane 1 lira, ha 1 tane 5 lira..
Bu arada bugün alan şeker “tavancı” şekerse temettü negatif açılışını törpüleyebilir.
Kapanma varken de akıllara düşerse gıda furyası bir tur yapar umarım
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Emirhan bey bedelli sermaye artışını yatırımcı sevmiyor ben teknosadan biliyorum kağıt bedeli açıklandığında 22000 civarındaydı 11000 liraya düştü seri raban hareketleri yaptı
Yer İmleri