Sayfa 366/997 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. azerice / 01 Mayıs 2021 16:43
    IMF Mali İzleme Raporu'na göre, salgın sürecinde Türkiye, G20'nin yükselen ekonomileri arasında GSYH’sine oranla en fazla likidite desteği sağlayan ülke oldu. Türkiye’nin likit destek oranı GSYH’sinin yüzde 9,4’ü oranında olurken, aynı kategorideki ülkeler arasında Türkiye’ye en fazla yaklaşan ülke yüzde 6,2 ile Brezilya oldu. Çin yüzde 1,3, Rusya yüzde 1,5’te kaldı.utanacakmısınız muhalefet.normal zamandada vergisini en az ödeyen yine bizim millettir.
    Mala bak buna sorsan uzaya aza kaldı elimizi uzatsak yetişiyoruz. Ama dizel motoru kesinlikle yapıyoruz ondan eminim.

2. 10 gun once asi hakkim cikti. o gece baktim sinovac vardi , dedim yarin alirim o gun kapandi bütün turkiyede. 10 gundur sinovac yok. Butun ailem sinovac oldu ; yasim 36. Bi kronik rahatsizligim sebebiyle asi hakkim cikti. ( cok ciddi bi rahatsizlik degil ) .sinovac olmak istiyordum ama 1 günlük ertelemeyle kacirdik. Haftaya biontech aldim. Ertelesem sinovac gelir mi ki acaba ? Veya biontech vurulanlarin yorumlari nelerdir acaba ? Genc oldugum icin ve korunmaya cok dikkat ettigim icin yeni teknoloji yerine bildiğimiz usül olmak istiyorum koruyuculugu daha az olsa da.. sosyal medya zaten tam çöp, okudukça kafa karisiyor. Zaten takintili biriyim. Bi yorum yaparmisiniz , içinizden gectigi gibi rica etsem

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

3. Evdeki bir çok şeyin sebebi benim. Beş yıl önce kaza oldu. Kaza sonrası babam ev aldı evleri takas yaptık. Hanımın üstüne evi aldık. Ama ben oturma yeteneği olmadığı için 4 sene sonra evi devrettim. Kağıt üstünde ev benim üstümde ve kira alıyoruz. İlk düğme yanlış olunca beş yıl böyle devam etti. Gelirimiz kayıt altında.

Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    10 gun once asi hakkim cikti. o gece baktim sinovac vardi , dedim yarin alirim o gun kapandi bütün turkiyede. 10 gundur sinovac yok. Butun ailem sinovac oldu ; yasim 36. Bi kronik rahatsizligim sebebiyle asi hakkim cikti. ( cok ciddi bi rahatsizlik degil ) .sinovac olmak istiyordum ama 1 günlük ertelemeyle kacirdik. Haftaya biontech aldim. Ertelesem sinovac gelir mi ki acaba ? Veya biontech vurulanlarin yorumlari nelerdir acaba ? Genc oldugum icin ve korunmaya cok dikkat ettigim icin yeni teknoloji yerine bildiğimiz usül olmak istiyorum koruyuculugu daha az olsa da.. sosyal medya zaten tam çöp, okudukça kafa karisiyor. Zaten takintili biriyim. Bi yorum yaparmisiniz , içinizden gectigi gibi rica etsem

Çekinmedwn niontevhi ol ben sinovac oldum ama bir çok arkadaşımda biontrvh oldu hiç bir sıkıntı yaşamadılar
    bir halt olacağı yok.

5. Yarın düşüncemizi paylaşırız.
    Şimdilik emek hırsızları çalışsın üzerinde.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Çekinmedwn niontevhi ol ben sinovac oldum ama bir çok arkadaşımda biontrvh oldu hiç bir sıkıntı yaşamadılar
    Eyv. Baskan. Cevap icin tesekkur ediyorum [emoji106]

Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

7. Bildiğim şey Hint mutasyonu hariç biontek koruma ve yakalandığında hafif atlatma bakımından sinovaca göre daha iyi. Biontek in ikincisini ne kadar süre beklersin o muamma.

8.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    sokağa çıkmak yasak turiste yasak yasak çekleri karşılıksız yazmak yasak içki satmak yasak hata yapan polisi çekmek yasak eleştirmek yasak sevdik biz yasaklamayı ve yasaklanmayı otur otur kalk kalk yaşar hale geldik kağıttan okunan soruyla alakalı alakasız cevaplar soru sordurulmayanlar enflasyonun yüksek çıkması yasak faizlerin artması yasak ... bi tarafta migrostan alkol alabildim diye sevinenler öbür tarafta migros alkol satıyor diye ifşa etmeye çalışanlar aşı başka konukarıştırma şimdi aşıyı
    https://youtu.be/FdSzv3**7Xw

Turgay YILDIRIM 'ın içki yasağı ile ilgili videosunu engellemişler....
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Sayfa 366/997 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •