Sayfa 509/804 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 6427 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1. Şirketlerin bılancoları ıyı gelıyor erbos ta ıyı olacaktır 32 - 35 mılyon civarı bir kar tahminim var. Hısse de trend altı kapanıs larda bile basmıyorlar hısseyi tutuyor spek efendi. kankısı toparlayamadı. kar oldugu surece bu seneye damgasını vuracaktır.
    Ytd.

2. Eblek biraderim grafiği göz ucuyla süzünce GAP çığı bir kenara iteleyememekle birlikte kurban bayramından sonra 120 lere doğru halat tırmanma yarışmasına katılacakmış gibi bir hissiyata kapıldım. Durup dururken böyle bir hissiyat canımı sıktı, yaw dedim bula bula bu yarışmayı mı buldun, a be vicdansız dedim. Sen ki koskoca bir boru fabrikasının borususun yakışıyor mu sana halat müsabakası? Enginleri aş, sığma taş. Döşeme sanatından örnekler ver, abaküsçü gibi parmakla sayma hesap makinesi kullan. Karmış, zararmış önemli tabii. Lakin boru bu, döşemesinin reçetesi sadece bu mudur? Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by DEMLİKEYF Yazıyı Oku
    Eblek biraderim grafiği göz ucuyla süzünce GAP çığı bir kenara iteleyememekle birlikte kurban bayramından sonra 120 lere doğru halat tırmanma yarışmasına katılacakmış gibi bir hissiyata kapıldım. Durup dururken böyle bir hissiyat canımı sıktı, yaw dedim bula bula bu yarışmayı mı buldun, a be vicdansız dedim. Sen ki koskoca bir boru fabrikasının borususun yakışıyor mu sana halat müsabakası? Enginleri aş, sığma taş. Döşeme sanatından örnekler ver, abaküsçü gibi parmakla sayma hesap makinesi kullan. Karmış, zararmış önemli tabii. Lakin boru bu, döşemesinin reçetesi sadece bu mudur? Ytd
    Güzelim grafigi bozmak bizim speke yakisir, yaparsa bosol bosol bosol diyip tek tarafli bitiririm iliskiyi bize borumu yok..

4. boru mu bu..

5.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    boru mu bu..
    Böyle gitmesi daha güzel degilmi dostum?)

6.  Alıntı Originally Posted by Eblek Yazıyı Oku
    Böyle gitmesi daha güzel degilmi dostum?)
    tabiki daha güzel dostum.. her ay üstüne koya koya..

7. güncel..

8. Buna boru derler oku bakiyyyym BORU peki Terki joe arkadaşım senin borun var mı ? Yok. Neden yok? Cevabın da yok. İyi de o zaman boru nun döşemek üzerine üretildiğini söylüyorsun da neden destek atmıyorsun? 17 günlük kapanma sadece sana gelmedi ki bize de geldi dışarı çıkamıyorum boru bulmam mesele olur diyeceğine Eblek kardeşime sor bakiyyym o işi gücü bırakmış boru istifliyor neden acaba ? Tembelsin tembel Miami de plaj dondurmacılığı yapmak kolay, mühim olan boru yu oralara taşımak ve döşemek eline vuran mı var ? Büyüksün taşı ve döşe kim tutar seni ? Hadi bakiymm ytd

Sayfa 509/804 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •