Katar Maliye Bakanı Ali Sherif El Emadi, kendisine yöneltilen zimmetine para geçirme, emniyeti suistimal etme ve kamu sektörü ile bağlantılı suçlara ilişkin iddialar hakkında sorgulanmak üzere gözaltına alındı./ Foreks
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bunlar da ayrı manyak..
Kim takar yalova kaymakamını türünden yasaklar yaptırımlar..
Adeta yalvaracaklar lütfen bişi yapmak istemiyoruz hadi bi adım atında anlaşalım diye..
Şubat ortasında üst mahkemeye başvurulmuş 3 aydır bi karara bağlanamadığı gibi normal mahkeme takvimide iptal ettirilmiş sırf bu yüzden..
Bu A.Hakan ın davası 2017 de bitti
1.5 sene yattı geldi TR ye hala HALKB da HALKB ..
Daha davası başlayamadı..Ertele babam ertele..
Ceza mı verecekler..
Bankayı mı batıracaklar..
Ne yapacaklarsa yapsınlar artık be..
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
TBB: Sorunlu kredi stoku 511 milyar TL, 204 milyar TL’lik kredi yeniden yapılandırıldı
Batıkkkk kredileri yeniden yapılındırsan ne yazar.!!!!!
Bir bardak soguk su içersiniz.!!!
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...mpression=true
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri