Sayfa 528/607 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben de senin gibi düşünmüştüm...bedelsiz ile ilgili çok güçlü duyumlarım olmasına rağmen 165 maliyetli hisselerimi 495 ten satmayı yeterli görmüştüm..sonrasında bebek jantsa diye gedza aldım...

gedzanın sermayesi de 11,6 milyon...cirosu ve karı sürekli artıyor...sektöründe türkiye pazarının %80 ine hakim..avrupanın da önde gelen şirketlerinden biridir...önümüzdeki 12-14 ayda iki tane toplamda 50 milyon tl tutarında yatırımı var...finansalları çok güçlü...yatırımları tamamlandığında 2022 yılında 80-100 milyon karlar yapmasını bekliyorum...

kısacası yeni jantsa ,egeen ,alcar, bryat gibi görüyorum...bu aralar biraz baskı görse de (beklentilerinin yüksek olmasından dolayı ) sabır ettiğimde kazanacağıma inanıyorum...
    Güzel reklam yapmışsınız fakat bu mesaj yatırım tavsiyesi içeriyor daha dikkatli olalım. Ayrıca yazdığınız kağıt 5-6 kat primlenmiş bebekliği kalmamış bence..

2.  Alıntı Originally Posted by akuma Yazıyı Oku
    Güzel reklam yapmışsınız fakat bu mesaj yatırım tavsiyesi içeriyor daha dikkatli olalım. Ayrıca yazdığınız kağıt 5-6 kat primlenmiş bebekliği kalmamış bence..
    Reklam olarak anlaşılmış ise özür dilerim..beni tanıyanlar iyi niyetimi zaten biliyorlar...

Jantsayi da ilk 165 ten aldığımda 6 ay önceki 30 TL lik fiyatına göre 6 kat çıkmış idi..👍😊

Önemli olan şirketin buyumesidir..ciro ve karlılığının düzenli artıyor olmasıdır..

3. Bedelsiz açıkladığı tarihten sonra %20 primli fiyat ile bölünecek. Bu süreçte çok güzel bir bilanço açıklandı. Bedelsiz muhabbeti ile bilanço arada kaynadı.

Bedelsizi yalnızca geçen yıl karından vermesi, artan kapasite, artan kar ve yine sermayesi üzerinde kar elde etmesi ile potansiyelini aynı şekilde koruyacaktır.

Bedelsiz hareketini geçmişte erbosun yaptığı bedelsize benzetiyorum.bölündüğü ve tekrar geldiği yer ortada. muhtemelen jant da aynısı olur. Ancak orta vadedemi uzun vadede mi olur orasını şirketin mali performansı belirler.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4. ne olursa olsun kotu bedelsiz fiyatlamasi. 670 den bolunuyor saka gibi bence. kulliyen zarar ziyan. uzun sure mahvedecek beni

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben de senin gibi düşünmüştüm...bedelsiz ile ilgili çok güçlü duyumlarım olmasına rağmen 165 maliyetli hisselerimi 495 ten satmayı yeterli görmüştüm..sonrasında bebek jantsa diye gedza aldım...

gedzanın sermayesi de 11,6 milyon...cirosu ve karı sürekli artıyor...sektöründe türkiye pazarının %80 ine hakim..avrupanın da önde gelen şirketlerinden biridir...önümüzdeki 12-14 ayda iki tane toplamda 50 milyon tl tutarında yatırımı var...finansalları çok güçlü...yatırımları tamamlandığında 2022 yılında 80-100 milyon karlar yapmasını bekliyorum...

kısacası yeni jantsa ,egeen ,alcar, bryat gibi görüyorum...bu aralar biraz baskı görse de (beklentilerinin yüksek olmasından dolayı ) sabır ettiğimde kazanacağıma inanıyorum...
    Slm keko,evet uzun süre jantta idin verdigin emek için tşk geçen yeni hisse sayfana baktım eski dostlar orada bilgi paylaşımları güzel hisse gerçekten gelecek vaadediyor cezan varmış filan dediler bitmis geçmis olsun genel konjoktürü dikkate alıp zamana yayarak düşünülebilir saygılar...

6. Son yarım saatte yarısını boşalttım, zararına.
    Yarısı bölünecek, bakalım nasıl olacak...

7. borsa pismanliktir. yillarca burdan kazanamadigimizi coinlerden kazandik

8.  Alıntı Originally Posted by lifeisfb Yazıyı Oku
    Bedelsiz açıkladığı tarihten sonra %20 primli fiyat ile bölünecek. Bu süreçte çok güzel bir bilanço açıklandı. Bedelsiz muhabbeti ile bilanço arada kaynadı.

Bedelsizi yalnızca geçen yıl karından vermesi, artan kapasite, artan kar ve yine sermayesi üzerinde kar elde etmesi ile potansiyelini aynı şekilde koruyacaktır.

Bedelsiz hareketini geçmişte erbosun yaptığı bedelsize benzetiyorum.bölündüğü ve tekrar geldiği yer ortada. muhtemelen jant da aynısı olur. Ancak orta vadedemi uzun vadede mi olur orasını şirketin mali performansı belirler.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    Sana katılıyorum dostum..jantsanin karlılığı devam ediyor..sektörü de sürekli büyüyor..bedelsizin sadece bir kısmını kullandı..buda hisseyi her zaman güçlü kılacaktır..

En kötüsü belki bir süre zaman kayıp ettirebilir..

Sayfa 528/607 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •